Bildbyrån

Min plats på Gamla Ullevi

Vårt mål är att alla ska känna sig hemma på vår hemmaarena. Det spelar ingen roll om du vill umgås med barnbarnen, stå och sjunga dig hes med kompisarna eller sitta på en vadderad stol och analysera backlinjen. Vi har plats för alla.

– PREMIUM –

Här sitter du på arenans bästa platser, på en vadderad stol så nära mittlinjen du kan komma. Om du värderar komfort och perfekt utsikt över planen är de här platserna som gjorda för dig.

– SITTPLATS RÖD –

Här sitter du på långsida med bra utsikt över planen. Välj en av de lägre sektionerna för att komma nära händelsernas centrum, eller köp en biljett till en av de övre sektionerna för en bättre överblick.

– SITTPLATS GRÖN –

För dig som vill ha en prisvärd sittplats rekommenderar vi de här på yttre långsida eller kortsidan. På yttre långsidan sitter du nära planen och på första parkett för allt som händer i straffområdet. På kortsidan får du inte bara en fin överblick över planen, du sitter också perfekt för att njuta av Kommandobryggans tifon. 

– STÅPLATS –

Det här är våra billigaste biljetter, men på sektion I och G får du uppleva sången från Kommandobryggan på nära håll, något som tillför en fantastisk stämning och puls. Sektion I och G är för hemmasupportrar.

– KOMMANDOBRYGGAN –

Kommandobryggan måste upplevas och det är ingen plats för den tyste. Här står supportrarna upp och sjunger fram vårt lag till seger och du får uppleva en fantastisk gemenskap med några av våra mest hängivna och engagerade supportrar. Rekommenderad åldersgräns är 15 år.

– LEVANDE SITTPLATS –

Den här sektionen är perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar. Här låter du känslorna avgöra om du ska sitta eller stå. Oavsett vilket så omges du av hängivna supportrar som gärna bjuder upp till sång. Åldersgräns 18 år.

– YOUNG FELLOWS –

På Young Fellows samlar vi blåvita tjejer och killar i åldern 9 till 15 år. Sektionen är föräldrafri, istället finns våra värdar på plats som håller koll och förmedlar en positiv läktarkultur full av sång och ramsor. Läs mer här.

– FAMILJELÄKTAREN –

Det här är den självklara platsen för våra blåvita familjer med barn i åldern 5 till 15 år. Här anordnar vi roliga aktiviteter för hela familjen och lejonet Leo dyker alltid upp för att busa med barnen.

– HANDIKAPPLÄKTAREN –

På vår hankappläktare kommer du nära matchen och den härliga sången från Kommandobryggan. Här har vi  29 stycken rullstolsplatser. I biljettpriset ingår en ledsagarplats utan extra kostnad. Du kan läsa mer om tillgängligheten på Gamla Ullevi här.