Ta med familjen på fotboll

På IFK Göteborgs hemmamatcher vill vi ha stöd av änglar i alla åldrar och vi satsar extra på att ge våra yngre supportrar en upplevelse de gärna kommer tillbaka till.

Kärleken till IFK Göteborg går ofta från generation till generation och den första gången man sitter på läktaren och ser laget spela glömmer man aldrig. Och vad är väl bättre än att umgås med dina nära och kära och skapa oförglömliga minnen tillsammans?

Familjeläktaren – för barn och vuxna tillsammans
Familjeläktaren finns på sektion L1-L2. Det är den självklara platsen för alla familjer med barn upp till 15 år. Här anordnar vi roliga extraaktiviteter och självklart finns Lejonet Leo på plats för att busa med barnen.

Ta med dig barn, föräldrar, mormor eller farbröderna – Familjeläktaren är den perfekta platsen för hela den stora blåvita familjen.

Vi har följande alternativ för dig som vill besöka Familjeläktaren:

Årskort – 15 matcher på samma plats
I ett årskort har du 15 allsvenska hemmamatcher från en och samma plats på läktaren. På Familjeläktaren måste man besöka matcherna barn och vuxen tillsammans.

Ett årskort kostar 2 000 kronor för vuxen och 500 kronor för barn.

Familjepotten – Fotboll när det passar familjen
Den flexibla lösningen för den blåvita familjen. Här får du tio (10) biljetter som du kan plocka ut på Familjeläktaren vid de matcher som ni har möjlighet och vill gå på. Ni väljer själva hur ni fördelar biljetterna och på vilka matcher ni önskar gå.*

Familjepotten kostar 1 000 kronor.

*Matcherna mot Malmö, Djurgården, AIK och Hammarby är ej bokningsbara för Familjepotten. Denna restriktion kan komma att utökas till någon ytterligare match under säsongen.


Biljetter match för match
Om du vill besöka enskilda matcher under säsongen finns det även lösbiljetter att köpa till Familjeläktaren. Det gäller dock att du är ute i god tid, då Familjeläktaren är en väldigt populär sektion. Under 2022 såldes den ordinarie Familjeläktaren (sektion L1-L2) slut samtliga 15 allsvenska hemmamatcher.