Årskort 2019 Ny säsong, nya möjligheter. Hungriga och laddade tar vi oss an säsongen 2019.

Säkra din plats

Säsongen 2019 går startskottet för en mängd förbättringar – alla med syfte att förhöja upplevelsen för våra supportrar. Matchupplevelsen ska vara större än 90 spelminuter och värdet i ditt årskort ska öka.

Läs mer om våra förändringar här.

Följande ingår i årskort 2019:
• 15 allsvenska hemmamatcher.
• Förköpsrätt och rabatt till samtliga hemmamatcher i Svenska cupen.
• Specialerbjudanden från IFK Göteborg och våra partners.

180410 IFK Göteborgs klack med tifo innan fotbollsmatchen i allsvenskan mellan IFK Göteborg och Hammarby den 10 april 2018 i Göteborg. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / Cop 89

Så köper du IFK Göteborgs årskort

Nu är det dags att säkra din plats inför säsongen. Köp ditt årskort idag.

Köp årskort via webben

Du köper ditt årskort genom att gå in på Ticketmaster PRO. Välj den plats på arenan som passar dig bäst och följ anvisningarna för att bekräfta din bokning. Det är viktigt att du registrerar ditt årskort med rätt e-postadress från början, så att vi kan nå dig på ett snabbt och smidigt sätt vi e-post.

Köp årskort i Blåvittshopen

I Blåvittshopen kan du köpa ditt årskort med kort eller kontanter direkt i kassan.
Öppettider är vardagar 10-18 och lördagar 11-15.

Bra att veta

Uthämtning av årskort
Uthämtning av årskort 2019 kommer att ske i mars månad. Du meddelas då via e-post samt via vår hemsida om hur och när du kan hämta ut ditt årskort.

Delbetala årskort
Det finns två sätt att delbetala sitt årskort på. Om du har IFK Göteborg Mastercard kan du betala ditt årskort och få betalningen uppdelad i fem lika delar, utan att det kostar något extra. Det fungerar både på webben och i Blåvittshopen. Läs mer om IFK Göteborg Mastercard här. Du kan även välja att delbetala via Klarna. Du kan använda Klarna som betalningsalternativ både vid köp via webben och vid köp över disk i Blåvittshopen.

Villkor
När du köper årskort till IFK Göteborgs hemmamatcher, godkänner du samtidigt de villkor som gäller för årskort samt de regler som gäller vid IFK Göteborgs matcharrangemang. Läs mer om villkoren här.

Kontakta oss
Om du har frågor eller undrar över något kring ditt årskort, kontakta gärna vårt kansli på telefon 031-703 73 00 eller e-post: arskort@ifkgoteborg.se.

Ska du ge bort ett årskort? Ladda ner ett presentbevis för utskrift här.

Årskortsförmåner

Som årskortsinnehavare har du en rad förmåner kopplade till ditt kort.

10% rabatt på ordinarie priser mot uppvisande av giltigt årskort för säsongen 2019.

10% rabatt på all gokartkörning. Gäller både anläggningen i Göteborg och den nya i Kungälv. Läs mer om Gokartcentralen här.

Gäller vid uppvisande av giltigt årskort för 2019.

Fritt inträde till Kopparbergs/Göteborgs FC hemmamatcher i damallsvenskan. Uppvisa giltigt årskort för säsongen 2019 i entrén.

Som årskortsinnehavare hos IFK Göteborg erhåller du fri entré till IFK Göteborg Futsals hemmamatcher mot uppvisande av giltigt årskort i entrén.

100 kr rabatt vid köp över 500 kr.

Ange koden ”Kallskuret” i kassan under ”Ange ev. presentkortskod” samt ditt årskortsnummer i kolumnen för orderinformation vid beställning på johanihallen.se.

10 % rabatt på notan på John Scott’s Gamla Ullevi vid uppvisande av giltigt årskort för säsongen 2019.

10 % rabatt vid beställning på medgravyr.se.

Uppge koden IFK2019 i rutan för rabattkod och ditt årskortsnummer i meddelanderutan i kassan.

15 % rabatt på alla resor som bokas via Nettbuss app. Appen kan laddas ner i Itunes eller Google Play.

Gäller t.o.m. 20191130. Bokningskod har skickats ut per e-post till årskortsinnehavare. Kontakta IFK Göteborgs kansli om du saknar detta mejl.

Erbjuder specialpris på två av deras träningskort.

Klicka här för mer information om erbjudandet.

15% rabatt på notan vid uppvisande av årskort eller medlemskort. Gäller fredagar och lördagar från klockan 21.00.

Klicka här för att komma till Olivedals hemsida

10% rabatt på FLEX-priser hos alla svenska Scandic Hotels.

Gäller under 2019. Bokningskod har skickats ut per e-post till årskortsinnehavare. Kontakta IFK Göteborgs kansli om du saknar detta mejl.

10% rabatt på alla SJ:s ordinarie tågresor, exkl. ”lägsta-pris”.

Gäller resor under 2019. Länk till bokningssidan har skickats ut per e-post till årskortsinnehavare. Kontakta IFK Göteborgs kansli om du saknar detta mejl.

Danmark över dagen från 59 kr/person (ord. pris från 99 kr/person).

Gäller dagstur utan bil Göteborg-Fredrikshamn eller Varberg-Grenå senast 31/12 2019 (undantag i juli-augusti).

Bokningslänk har mejlats ut till samtliga årskortsinnehavare. Kontakta IFK Göteborgs kansli om du saknar bokningslänk.

Alltid 20 % rabatt på samtliga SPA-paket.

Bokningskod har skickats ut per e-post till årskortsinnehavare. Kontakta IFK Göteborgs kansli om du saknar detta mejl.

25 % rabatt på timpriset vid hemstäd. (Gäller de tre första månaderna. Ordinarie pris 187 kr/timme).
20 % rabatt på övriga tjänster.

Uppge ditt kundnummer vid bokning på stadalliansen.se.

15% på stans eget klockmärke Tusenö. Gäller på deras kollektion First.

Giltig under hela 2019. Rabattkod har skickats ut per e-post till årskortsinnehavare. Kontakta IFK Göteborgs kansli om du saknar detta mejl.

15% rabatt på samtliga produkter.

Uppge koden ”Blåvitt” i rutan för rabattkod samt ditt kundnummer i meddelanderutan vid beställning på tvattex.se.

180410 IFK Göteborgs supportrar under fotbollsmatchen i allsvenskan mellan IFK Göteborg och Hammarby den 10 april 2018 i Göteborg.

Premier

En dag som A-lagsspelare, få en matchtröja från en spelare direkt efter avslutad match eller en signerad ligaboll. Tre av totalt tolv unika premier som några av de årskortsinnehavare som köpte sitt årskort under förnyelseperioden får ta del av.

Upplevelser

”Matchtröjan efter match”

Vid denna unika upplevelse får du en använd matchtröja, direkt från en spelare vid sidlinjen. Innan matchen lottar vi slumpvis vilken spelares tröja du kommer att få.

Meet & Greet

Du och en vän får gå ned i spelarentrén och träffa delar av laget efter en utvald match för att få autografer och ta selfies med spelarna.

”Uppgradering av årskortet”

Vid utvald match under säsongen får du möjlighet till en fantastisk matchupplevelse. Du och dina nio närmaste vänner får se på matchen från första parkett i en egen loge. I matchbesöket ingår biljetter och mat.

”En dag som A-lagsspelare”

Här får du en heldag som spelare med Poya Asbaghi som tränare i IFK Göteborg. Dagen kommer att inkludera frukost, träningsgenomgång, ett träningspass och lunch på Kamratgården.

Poya besöker ditt korp-/ungdomslag

IFK Göteborgs huvudtränare Poya Asbaghi besöker ditt korp- eller ungdomslag och håller i ett unikt träningspass.

Leverera matchbollen

Att få leverera matchbollen och vara en del av inmarschen är en upplevelse som är få förunnat. Här får vinnaren gå in på innerplan till tonerna av “Snart skiner Poseidon” och lämna bollen på mittpunkten inför avspark. Den som levererar bollen ska vara mellan 8-12 år, men vinsten får självklart lämnas vidare från dig som årskortsinnehavare till valfritt barn/ungdom.

Rundvandring på Gamla Ullevi på matchdag

Besök Gamla Ullevi på matchdag och se hur arenan ser ut från insidan när den är klädd för match. Vi går en rundvandring där man besöker såväl omklädningsrum och spelargången som innerplan.

Blåvit lunch med klubbdirektör/sportchef/ordförande

Vi inleder med en rundvandring på Kamratgården, som leds av ingen mindre än Donald Niklasson. Därefter bjuder föreningen på lunch i matsalen, där vi får sällskap av antingen klubbdirektör, sportchef eller ordförande.

Frågestund med sportchef inför 2019

Vem vill inte sitta ned med IFK Göteborgs sportchef och få en dragning om hur försäsongen har fortlöpt, vilka spelare vi bör ha extra koll på och vad han tror om starten på säsongen 2019? Aktiviteten sker i ett presskonferensformat och du får möjlighet att ställa frågor i slutet av träffen.

Gåvor

Ligaboll signerad av din favoritspelare

Du får en replicaboll som signeras av din/dina favoritspelare.

Voucher i Blåvittshopen

Du får en voucher värde 200 kr som kan användas för att köpa blåvita kläder och souvenirer i IFK Göteborgs egen souvenirbutik.

Två (2) fribiljetter till av IFK Göteborg utvalda matcher

Du får två (2) fribiljetter som kan användas till allsvenska hemmamatch under säsongen 2019. Biljetterna bokas inom samma priskategori som ditt årskort alternativt till en sektion med lägre biljettpris. Gäller i mån av plats.

Tillvägagångssätt

I januari månad kommer ett mejl att skickas till samtliga årskortsinnehavare som köpt sitt årskort senast 31/12 2018. Där får du välja, i turordning, de förmåner som du helst önskar vinna. I mitten av januari kommer premierna att fördelas utifrån önskemål. Om fler personer än möjliga maxantalet är intresserade av en specifik aktivitet kommer vi att lotta ut vinnarna slumpvis.

Kontakta oss

Vid frågor, kontakta IFK Göteborgs kansli på arskort@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.

180410 IFK Göteborgs supportrar under fotbollsmatchen i allsvenskan mellan IFK Göteborg och Hammarby den 10 april 2018 i Göteborg.

Villkor för årskort

När du köper ditt årskort accepterar du de villkor som gäller för IFK Göteborgs årskort och som är listade här. Om du lånar ut ditt årskort ansvarar du som årskortsinnehavare för att användaren följer villkoren.

Kommunikation från IFK Göteborg

IFK Göteborg kommunicerar all väsentlig information via e-post och vår hemsida. Det är årskortsinnehavarens ansvar att den e-postadress som tillhandahålls IFK Göteborg är funktionell och aktuell.

Opersonliga kort

Samtliga årskort, förutom dem för 25-årig medlem, är opersonliga. Det innebär att en årskortsinnehavare, kan låna ut kortet till en vän under förutsättning att denne följer villkoren för kortet. Årskort med ungdoms- och pensionärsrabatt måste styrkas med legitimation i entrén varje match. Studentkortet måste styrkas med studentintyg, till exempel CSN-kort, samt legitimation i entrén varje match. OBS! Missbruk leder till avstängning.

Krav på legitimation

Årskortsinnehavare är skyldig att på matcharrangemang ta med sig giltig legitimation som på begäran ska kunna uppvisas.

Säkerhet

IFK Göteborg förbehåller sig rätten att stänga av årskortsinnehavare som inte uppträder i enlighet med gällande säkerhets- och ordningsregler. Ingen kompensation utgår i sådant fall till årskortsinnehavaren.

Missbruk

Missbruk av kort innebär omedelbart återkallande av årskort och att samtliga värden och förmåner upphör att gälla. Ingen kompensation utgår till årskortsinnehavaren.

Årskortet får inte användas i kommersiellt syfte

Årskortet får inte användas i kommersiellt syfte och är endast för personligt bruk. Årskortet får inte utbjudas i tävlingar eller vidaresäljas utan klubbens samtycke. Årskort får inte vidareförsäljas till ett högre pris än vad det köpts för. Upptäcker klubben att vidareförsäljning sker har klubben rätt att makulera årskortet.

Förlorat kort

Borttappat, stulet eller trasigt kort ersätts i Blåvittshopen, Gamla Ullevi. Nytt kort debiteras med 150 kronor per kort. Öppettider är måndag–fredag 10.00–18.00 och lördag 11.00–15.00.

Regler vid glömt årskort på matchdag

Vid glömt årskort gäller följande:

 • Vi hjälper dig i årskortskassan i stora biljettkassan på Gamla Ullevi (kassan mellan Max och Blåvittshopen).
 • För att få ut en ersättningsbiljett krävs det att du legitimerar dig och att personinformationen överensstämmer med den kunddata vi har i vårt system. Saknar du legitimation eller inte står som kortinnehavare kan vi tyvärr inte hjälpa dig.

Placering 1

IFK Göteborg förbehåller sig rätten att flytta årskortsbeställningar för att förhindra ”hål” som bedöms svårsålda. Alla som har bokat ihop kommer dock att sitta tillsammans på liknande platser inom den aktuella kategorin.

Placering 2

IFK Göteborg förbehåller sig rätten att inte erbjuda befintliga årskortsinnehavare samma plats i övergången från en säsong till en annan. Platsen är endast knuten till personen under den innevarande säsongens allsvenska matcher.

Placering 3

IFK Göteborg förbehåller sig rätten att inte erbjuda årskortsinnehavarna sin ordinarie plats i samband med matcher i Svenska Cupen, Europacupspel, träningsmatcher etc.

Placering 4

IFK Göteborg förbehåller sig rätten till ändring av matcharena. Årskortsinnehavare och biljettköpare erbjuds då likvärdiga platser. Ingen kompensation utgår till årskortsinnehavaren.

Familjeläktarens villkor

Familjeläktaren Änglaland är ett läktarkoncept skapat för att få många blåvita barnfamiljer att komma till Gamla Ullevi.

För att köpa årskort/biljett på Familjeläktaren gäller följande kriterier:

Man måste köpa biljett/årskort för minst en vuxen och ett barn. Därutöver gäller endast kombinationer med max två vuxna per barn. Samma kombinationer gäller vid inpasseringen till arenan. Även om alla i familjen har varsin biljett/kort, så måste alla gå in samtidigt för att biljetterna/korten skall vara giltiga. Detta innebär att man, oavsett orsak, inte kommer in på arenan med sin familjebiljett/kort om inte barnet/barnen är med.

På Änglaland räknas man som barn mellan 5–15 år. Barn under 5 år går in gratis om de sitter i knäet.

Rekommenderad åldersgräns

På Bebbens Hylla (sektion F1-F2) och Kommandobryggan har vi en rekommenderad åldersgräns på 15 år.

Flyttade matcher och ändrat avsparksdatum

IFK Göteborg ersätter inte årskortsinnehavare för flyttade matcher eller ändrade avsparksdatum.

Inställda/avbrutna matcher

Vid matcher som flyttas, avbryts alternativt spelas utan publik utgår ingen ersättning till biljett- eller årskortsinnehavare. Om en match blir flyttad är biljetten giltig till det nya speldatumet.

Personuppgifter som lämnas vid årskortsköp

Personuppgifter som lämnas vid köp av årskort måste vara korrekta. Påhittade adresser eller namn får inte förekomma. Klubben har rätt att makulera bokningar som inte innehåller korrekta person- och adressuppgifter.

De personuppgifter som lämnas i samband med årskortsköp lagras i ett kundregister. Detta används enbart för internt bruk, bland annat för riktad information till våra årskortsinnehavare och för att kunna hjälpa årskortsinnehavare som förlorat sina kort. På förekommen anledning vill vi dock uppmärksamma våra kunder på att registerutdrag under vissa omständigheter kan begäras ut av myndigheter.

Inpassering

IFK Göteborg lagrar information om inpassering i statistiskt syfte. Även detta register kan under vissa omständigheter begäras ut av myndigheter.

Lösenord och användar-id på internet

Du är själv ansvarig för att användar-id och lösenord förvaras på ett säkert sätt. Lämna aldrig ut användar-id och lösenord till någon annan person.

Särskilda villkor för tillträde till IFK Göteborgs matcher

 • Besökare är skyldig att på begäran underkasta sig visitation.
 • Det är inte tillåtet att medföra: a) Alkohol eller andra droger, b) vapen eller andra farliga föremål, c) pyroteknik eller brandfarliga vätskor, d) kamera eller videoutrustning. Endast korta paraplyer är tillåtna att ta in på arenan men får ej fällas upp inne på arenan då den riskerar skymma andras sikt.
 • Den som är berusad eller påverkad av andra droger, äger inte tillträde till arenan. Detsamma gäller den som bär klädesplagg, medför flagga, banderoll eller liknande, med text eller symbol som uttrycker missaktning för folkgrupp eller annan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung eller religion.
 • Den som täcker ansiktet på ett sätt som försvårar identifikation och som kan befaras utgöra fara för ordningsstörning, äger inte tillträde till arenan och riskerar även avstängning om det sker inne på arenan.
 • Det är inte tillåtet att: a) Kasta otillåtna föremål i riktning mot spelplanen, inom eller mot annan läktarsektion, b) beträda spelplansområdet innanför läktarräckena, c) utan medgivande, uppta eller överföra ljud, rörliga bilder eller löpande textrapportering från matchen.
 • Arenan kameraövervakas. Arrangören använder bildmaterialet för att identifiera ordningsstörande besökare.
 • Om arrangören eller gästande förening/IdrottsAB på grund av en besökares otillbörliga beteende drabbas av böter, straffavgifter eller annan kostnad, är besökaren skyldig att betala motsvarande belopp till arrangören/gästande förening/IdrottsAB.
 • Besökare som gör sig skyldig till överträdelser enligt ovan riskerar bl.a. att avstängas från samtliga elitfotbollsarenor i upp till två år.
 • Arrangören förbehåller sig rätten att för upprätthållande av ordning och säkerhet inom arenan flytta publik från en läktarsektion till en annan utan att eventuell kompensation utgår.
 • Förtäring får ej medtagas in då restaurangerna på arenan har exklusivitetsavtal med GotEvent (arenaägare).

Övrigt

Se i övrigt anslag om Ordningsregler för arenan.

Regler och villkor för biljetter gäller också för årskortsinnehavare.

Regler och villkor uppdateras löpande här på hemsidan.

Frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna kring IFK Göteborgs årskort. Om du inte hittar svaret på just din fråga, kontakta gärna IFK Göteborgs kansli på arskort@ifkgoteborg.se eller telefon 031–703 73 00.

Hur länge pågår förnyelseperioden?

Förnyelseperioden pågår till och med 31 december 2018. Platser som inte förnyas senast 31 december kommer att släppas till försäljning i början av januari.

Jag har glömt lösenordet, men får inget återställningsmejl skickat till mig. Vad gör jag?

Kontakta IFK Göteborgs kansli på arskort@ifkgoteborg.se, så ser vi till att Ticketmaster hjälper dig med återställning av ditt lösenord.

Jag har flera årskort, men vill dela upp den på var och en i sällskapet. Hur gör jag?

Skicka e-post med dina ändringar till arskort@ifkgoteborg.se. Ange vem som ska ha vilken plats samt fullständiga kontaktuppgifter för varje person (namn, adress, postnummer, ort, e-post, telefon).

Hur länge räknas man som ungdom?

Du räknas som ungdom till och med det året du fyller 18 år. Säsongen 2019 räknas du alltså som ungdom om du är född år 2001 eller senare.

Hur gör jag om jag vill ändra namnet på ett årskort?

Kontakta IFK Göteborg på 031-703 73 00 eller mejla uppgifterna för ändringen till arskort@ifkgoteborg.se. OBS! Endast ägaren till kortet kan göra ändringar på ett befintligt kort.

Om jag tappar bort mitt årskort under säsong – hur gör jag då för att få ett nytt?

Vid förlust av ditt årskort, bege dig till Blåvittshopen och lös ett nytt årskort på plats. En avgift på 150 kronor tas ut för ersättningskort.

Vi är en familj med två vuxna och en 1-åring. Kan vi köpa årskort på Familjeläktaren Änglaland?

Nej, det går tyvärr inte. För att köpa på Familjeläktaren måste du lösa kort även för barnet och på Familjeläktaren gäller barn åldersspannet 5–15 år. Alla barn under 5 år går dock in gratis, så det är fritt att välja övrig sektion och låta 1-åringen sitta i knät.

Om du har ett barn 3–4 år som du vill gå med på Familjeläktaren – kontakta IFK Göteborg på 031–703 73 00, så förklarar vi vilka olika alternativ som finns för dig.

180916 Publiken jublar när IFK Göteborgs Giorgi Kharaishvili (ej i bild) gör 2-2 på straff under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och Elfsborg 16 september 2018 i Göteborg. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN / kod CS / 57999_380

Ticketforwarding

Hjälp oss fylla Gamla Ullevi – även när du inte kan komma. Låna ut ditt årskort och se till att en annan kamrat är med och stöttar laget.

Med Ticketforwarding kan du låna ut ditt årskort till en kamrat när du själv inte har möjlighet att vara på plats och se matchen från läktaren.

Så här gör du

 1. Logga in på ifkgoteborg.tmtickets.se. Använd den e-postadress som är kopplad till ditt årskort. Om du saknar inloggningsuppgifter, kontakta IFK Göteborgs kansli.
 2. Väl inloggad, klicka på ditt namn längst upp till höger på startsidan.
 3. Tryck därefter på ”se mina biljetter” för att se ditt årskort.
 4. Välj den match du vill låna ut ditt årskort på och klicka därefter på ”hantera mina biljetter”.
 5. Klicka i checkboxen för den plats/platser du vill låna ut och tryck på ”vidareberfordra”.
 6. Fyll i mottagarens e-post och tryck på “sök”.
 7. Tryck på ”bekräfta”.
 8. Godkänn villkor och bestämmelser genom att kryssa i rutan och tryck på ”slutför köp”.

Vad händer sen?

Mottagaren kommer att få e-post med instruktioner om att logga in och acceptera biljetten. När detta är genomfört kommer personen få en eBiljett via e-post. Ditt årskort är då spärrat för den enskilda matchen, men fungerar precis som vanligt till nästkommande match.

 • Om mottagaren redan finns registrerad i biljettsystemet kan de logga in direkt och acceptera biljetten.
 • Om mottagaren inte finns registrerad i biljettsystemet får denna först skapa ett konto på ifkgoteborg.tmtickets.se för att därefter logga in och acceptera biljetten.
 • Observera att det inte går att vidarebefordra biljett till dig själv genom att fylla i den e-postadress du har registrerad på årskortet. Välj då istället att skicka det till en annan e-postadress, så ska det fungera (gärna en live-, hotmail- eller gmail-adress).
 • Biljettinformation
  • Dynamisk prissättning

   IFK Göteborg tillämpar dynamisk prissättning. Det betyder att priserna höjs vid stor efterfrågan.
   Våra matcher börjar med olika startpriser beroende på hur de kategoriseras.

  • Priser

   Alla priser är inklusive serviceavgift.

  • Barn- och ungdomsbiljetter

   Som ungdom räknas alla i åldern 5 till 18 år (födda 2001–2014). Vid köp av ungdomsbiljett ska legitimation kunna visas upp i entrén. Barn under 5 år går gratis om de sitter i ditt knä.

  • Student- och seniorbiljetter

   Vid inträde med studentbiljett ska du kunna visa upp legitimation och studentbevis, till exempel CSN-kort. Vid inträde med seniorbiljett ska du kunna visa upp legitimation. Som förtidspensionär ska du även kunna visa upp intyg från Försäkringskassan.

 • Legendarläktaren

  Sektioner: D5 / F5

  På Legendarläktaren sitter du på arenans bästa platser tillsammans med IFK Göteborgs legendarer. Konceptet har egen entré och egen bar.

  ÅrskortPris
  Ordinarie5 000 kr
  Köp årskort
 • Långsida centralt

  Sektioner: L5 / N5
  ÅrskortPris
  Ordinarie3 950 kr
  Köp årskort
 • Långsida

  Sektioner: D4 / E3–E5 / F4 / K3 / L3–L4 / M4–M5 / N1–N4
  ÅrskortPris
  Ordinarie3 650 kr
  Ungdom2 300 kr
  Köp årskort
 • Långsida yttre / Kortsida

  Sektioner: C3 / E1–E2 / M2–M3 / P1 -P2
  ÅrskortPris
  Ordinarie2 700 kr
  Ungdom1 750 kr
  Student/Senior2 300 kr
  Köp årskort
 • Kommandobryggan

  Sektioner: H / J

  Här står supportrarna upp och sjunger. Med en plats här hamnar du i hjärtat av Blåvitt och förväntas delta i tifo-arrangemang. Den rekommenderade åldersgränsen är 15 år.

  ÅrskortPris
  Early bird Ordinarie (köp senast 31/12)1 700 kr
  Ordinarie1 904 kr
  Early bird Ungdom (köp senast 31/12)1 000 kr
  Ungdom1 200 kr
  Köp årskort
 • Bebbens Hylla

  Sektioner: F1-F2

  Det här är en sjungande sektion där känslorna avgör om du står eller sitter. Rekommenderad åldersgräns är 18 år.

  ÅrskortPris
  Early bird Ordinarie (köp senast 31/12)3 450 kr
  Ordinarie3 650 kr
  Early bird Ungdom (köp senast 31/12)2 100 kr
  Ungdom2 300 kr
  Köp årskort
 • Familjeläktaren

  Sektioner: L1-2

  Arenans självklara plats för familjer med barn i åldern 5 till 15 år. Här har vi roliga barnaktiviteter varje match och lejonet Leo är alltid på plats och busar.

  ÅrskortPris
  Familjekort vuxen2 000 kr
  Familjekort barn500 kr
  Köp årskort
 • Young Fellows

  Sektioner: K1

  Här hänger blåvita supportrar i åldern 9 till 15 år. Läktaren är föräldrafri men våra värdar tar hand om tjejerna och killarna. Fokus här ligger på sång och på att skapa en positiv supporterkultur.

  ÅrskortPris
  9–15 år750 kr
  Köp årskort
 • Ståplats & Rullstolsläktare

  Sektioner: G / I
  ÅrskortPris
  Ordinarie1 200 kr
  Ungdom800 kr
  Köp årskort
 • Dynamisk prissättning

  IFK Göteborg tillämpar dynamisk prissättning. Det betyder att priserna höjs vid stor efterfrågan.
  Våra matcher börjar med olika startpriser beroende på hur de kategoriseras.

 • Priser

  Alla priser är inklusive serviceavgift.

 • Barn- och ungdomsbiljetter

  Som ungdom räknas alla i åldern 5 till 18 år (födda 2001–2014). Vid köp av ungdomsbiljett ska legitimation kunna visas upp i entrén. Barn under 5 år går gratis om de sitter i ditt knä.

 • Student- och seniorbiljetter

  Vid inträde med studentbiljett ska du kunna visa upp legitimation och studentbevis, till exempel CSN-kort. Vid inträde med seniorbiljett ska du kunna visa upp legitimation. Som förtidspensionär ska du även kunna visa upp intyg från Försäkringskassan.