Årskort 2020 Ny säsong, nya möjligheter. Tagga 2020.

Årskort 2020

Doften av blött gräs. Stolpe ut. Ribba in. Kärlek.
Skaffa ditt årskort för 2020 redan idag och visa att du är redo att vara med Blåvitt i vått och torrt.

Köp ditt årskort

Från och med säsongen 2020 säljs våra årskort via vår nya biljettleverantör AXS.
Köp ditt årskort via webben här.
Du kan även köpa ditt årskort i Blåvittshopen. Öppettider är vardagar 10-18 och lördagar 11-15.

Platsbyte och ändringar

Vi hjälper dig om du vill göra ett platsbyte på ditt årskort innan säsongsstart, ändra mejladress eller något annat på din årskortsbokning. Ring oss på telefon 031-703 73 00 eller skicka in ditt önskemål om ändring till biljetter@ifkgoteborg.se, så hjälper vi dig så snart vi kan.

Bra att veta

Följande ingår i årskort 2020

• 15 allsvenska hemmamatcher.
• Förköpsrätt och rabatt till samtliga hemmamatcher i Svenska cupen.
• Specialerbjudanden från IFK Göteborg och våra partners.

Uthämtning av årskort

Du som köper ditt årskort via webben kan efter genomfört köp bege dig till Blåvittshopen för att hämta ut ditt årskort. Medtag giltig legitimation. Köper du ditt årskort i Blåvittshopen får du det direkt i samband med genomfört köp.

Betalsätt

När du köper via webben kan du betala på följande sätt:

 • Betal- och kreditkort
 • Swish
 • Internetbank
 • Klarna – faktura och delbetalning

Om du har IFK Göteborg Mastercard kan du betala ditt årskort och få betalningen uppdelad i fem lika delar, utan att det kostar något extra. Det fungerar både på webben och i Blåvittshopen. Läs mer om IFK Göteborg Mastercard här.

När du köper ditt årskort i Blåvittshopen går det bra att betala med betal- och kreditkort eller välja delbetalning via Klarna.

Vidarebefordra din årskortsbiljett

Med funktionen “Vidarebefordra din årskortsbiljett” kan du låna ut ditt årskort till en kamrat när du själv inte har möjlighet att vara på plats och se matchen från läktaren. Följ stegen nedan för att vidarebefordra din årskortsbiljett.

 1. Gå in på ifkgoteborg.ebiljett.nu.
 2. Logga in med din e-postadress.
  Om det är första gången du loggar in tryck på “Skicka lösenord” och fyll i den e-postadress som är kopplad till ditt årskort.
 3. Klicka på “Mitt konto”.
 4. Klicka på “Skicka till en vän”.
 5. Välj match och klicka på “Skicka”.
 6. Fyll i din väns e-postadress och skicka biljetten.
  Om din vän inte har en e-postadress kan du skicka biljetten till dig själv och skriva ut biljetten.

Kommunikation

All kommunikation gällande årskorten sker via e-post och hemsida. Därför är det viktigt att du anger en korrekt e-postadress i samband med köp av ditt årskort och att du uppdaterar den på din sida eller hör av dig till oss om den skulle ändras. Saknar du e-postadress är det ditt ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av årskort, för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

Villkor

När du köper årskort till IFK Göteborgs hemmamatcher, godkänner du samtidigt de villkor som gäller för årskort samt de regler som gäller vid IFK Göteborgs matcharrangemang.
Läs mer om villkoren här.

Årskort som present

Ska du ge bort ett årskort? Ladda ner ett presentbevis för utskrift – utsida och insida.

Vår arena

Förra året genomfördes en rad olika arenaförändringar. Inför säsongen 2020 vill vi låta dessa förändringar etablera sig och det kommer därför inte att genomföras några förändringar kring koncept, placeringar på läktaren eller liknande. Läs mer om våra läktarkoncept här.

Kontakta oss

Om du har frågor eller undrar över något kring ditt årskort, kontakta gärna oss på telefon 031-703 73 00 eller biljetter@ifkgoteborg.se.
Upplever du tekniska problem i köpprocessen av årskort, vänligen kontakta AXS, +46 (0) 771 45 46 00.

Årskortsförmåner

Som årskortsinnehavare har du en rad förmåner kopplade till ditt kort.

Erbjuder specialpris på två av deras träningskort.

Klicka här för mer information om erbjudandet.

Danmark över dagen från 59 kr/person (ord. pris från 99 kr/person).

Gäller dagstur utan bil Göteborg-Fredrikshamn eller Varberg-Grenå senast 31/12 2020 (undantag i juli-augusti).

Bokningslänk mejlas ut till samtliga årskortsinnehavare. Kontakta IFK Göteborgs kansli om du saknar bokningslänk.

Besök våra restauranger på Friggagatan, Frölunda Torg samt Gamlestan. Medlemmar får 10% rabatt på maten och årskortsinnehavare får 15%.

Läs mer på glennsportsbar.se.

Gå 2 för 1 på nöjesparken Daftöland i Strömstad.

Gäller mot uppvisande av giltigt årskort i biljettkassan.

10% rabatt på ordinarie priser mot uppvisande av giltigt årskort för säsongen 2020.

Hemstädning – 100 kronor för första månaden.
Kontorsstädning – 195 kronor första månaden.
Flyttstädning – 200 kronor rabatt.

Uppge “IFK” vid bokning på stadalliansen.se.

Lunch för 95 kronor på Tolvans mot uppvisande av årskort.

Gäller ordinarie utbud och lunchtider under 2020.

25% rabatt på hemstädning.
50% rabatt på fönsterputs.
10% rabatt på flyttstädning.

Uppge “IFK” vid bokning på stadalliansen.se.

Som årskortsinnehavare hos IFK Göteborg erhåller du fri entré till IFK Göteborg Futsals hemmamatcher mot uppvisande av giltigt årskort i entrén.

15% på alla resor med Vy Travel (f.d. Nettbuss).
Gäller från den 1 januari-31 december 2020.

Uppge “IFK15” vid bokning på www.nettbuss.se.

Premier

Frågestund med sportchefen, få en använd matchtröja från en spelare direkt efter avslutad match eller en signerad ligaboll. Tre av totalt nio unika premier som några av de årskortsinnehavare som köper sitt årskort under förnyelseperioden får ta del av.

Upplevelser

”Matchtröjan efter match”

Vid denna unika upplevelse får du en använd matchtröja, direkt från en spelare vid sidlinjen. Innan matchen lottar vi slumpvis vilken spelares tröja du kommer att få.

Meet & Greet

Du och en vän får gå ned i spelarentrén och träffa delar av laget efter en utvald match för att få autografer och ta selfies med spelarna.

”Uppgradering av årskortet”

Vid utvald match under säsongen får du möjlighet till en fantastisk matchupplevelse. Du och dina tre närmaste vänner får se på matchen från första parkett i en egen loge. I matchbesöket ingår biljetter och mat.

Leverera matchbollen

Att få leverera matchbollen och vara en del av inmarschen är en upplevelse som är få förunnat. Här får vinnaren gå in på innerplan till tonerna av “Snart skiner Poseidon” och lämna bollen på mittpunkten inför avspark. Den som levererar bollen ska vara mellan 8-12 år, men vinsten får självklart lämnas vidare från dig som årskortsinnehavare till valfritt barn/ungdom.

Rundvandring på Gamla Ullevi på matchdag

Besök Gamla Ullevi på matchdag och se hur arenan ser ut från insidan när den är klädd för match. Vi går en rundvandring där man besöker såväl omklädningsrum och spelargången som innerplan.

Blåvit lunch med klubbdirektör/sportchef/ordförande

Vi inleder med en rundvandring på Kamratgården, som leds av ingen mindre än Donald Niklasson. Därefter bjuder föreningen på lunch i matsalen, där vi får sällskap av antingen klubbdirektör, sportchef eller ordförande.

Frågestund med sportchef inför 2020

Vem vill inte sitta ned med IFK Göteborgs sportchef och få en dragning om hur försäsongen har fortlöpt, vilka spelare vi bör ha extra koll på och vad han tror om starten på säsongen 2020? Aktiviteten sker i ett presskonferensformat och du får möjlighet att ställa frågor i slutet av träffen.

Gåvor

Ligaboll signerad av din favoritspelare

Du får en replicaboll som signeras av din/dina favoritspelare.

Voucher i Blåvittshopen

Du får en voucher värde 200 kr som kan användas för att köpa blåvita kläder och souvenirer i IFK Göteborgs egen souvenirbutik.

Två (2) fribiljetter till av IFK Göteborg utvalda matcher

Du får två (2) fribiljetter som kan användas till allsvensk hemmamatch under säsongen 2020. Biljetterna bokas inom samma priskategori som ditt årskort alternativt till en sektion med lägre biljettpris. Antalet platser är begränsade och gäller endast till utvalda matcher.

Tillvägagångssätt

I december månad kommer ett mejl att skickas till samtliga årskortsinnehavare som köpt sitt årskort senast 30/11 2019. Där får du välja, i turordning, de förmåner som du helst önskar vinna. I december/januari kommer premierna att fördelas utifrån önskemål. Om fler personer än möjliga maxantalet är intresserade av en specifik aktivitet kommer vi att lotta ut vinnarna slumpvis.

Vid frågor, kontakta oss på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.

Nu lanserar vi Flexkortet

I väntan (och längtan) efter den allsvenska säsongen lanserar vi nu Flexkortet. Du får 15 biljetter som du kan använda när du vill på Blåvitts hemmamatcher.

Med Flexkortet får du 15 biljetter att fördela på Blåvitts hemmamatcher i allsvenskan 2020. Många har efterfrågat en lösning som denna eftersom vi står inför ett ovisst spelschema.

Jämfört med ett årskort där du har 15 bestämda matcher och din fasta plats på arenan kan du med Flexkortet välja att använda flera pottbiljetter till en och samma match. Flexkortet passar extra bra för dig som vet att det finns matcher du inte kommer att kunna gå på eller som vill gå med olika sällskap på olika matcher.

Fördelarna med Flexkortet är många:
 • Du får själv välja hur många av de 15 pottbiljetterna du vill använda till en specifik match*.
 • Du får välja var du vill sitta eller stå.
 • Flexkortet är inte personligt – du kan alltså dela det med flera personer.
 • Du kan byta plats och sektion från match till match.
 • Du får förköpsrätt vid biljettsläpp.

Flexkort Plus – Alternativet för dig som vill kunna välja plats på långsida, kortsida, Familjeläktaren, Bebbens hylla, Kommandobryggan eller nedre ståplats.
Pris: 3 500 kronor

Flexkort – Passar utmärkt för dig som trivs på våra prisvärda sittplatser på långsidans ytterkanter och kortsida. Gäller även på Familjeläktare, Kommandobryggan och nedre ståplats.
Pris: 2 500 kronor

* Mot AIK och Malmö FF får du använda högst en pottbiljett. Denna restriktion kan komma att utökas till någon ytterligare match under säsongen.

 

Såhär går du tillväga för att köpa ditt flexkort:
 1. Gå in på ifkgoteborg.ebiljett.nu.
 2. Välj vilket flexkort du vill köpa och antal.
 3. Genomför köpet.
 4. Du får ett mail till den epost du angivit vid köpet. I mailet får du instruktioner för hur du plockar ut dina pottbiljetter via flexkortet.

Flexkortet är digitalt och administreras via inloggning på ifkgoteborg.ebiljett.nu.

För frågor eller bokning av flexkort på rullstolssektionen, vänligen kontakta biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.

180410 IFK Göteborgs supportrar under fotbollsmatchen i allsvenskan mellan IFK Göteborg och Hammarby den 10 april 2018 i Göteborg.

Villkor för årskort

När du köper ditt årskort accepterar du de villkor som gäller för IFK Göteborgs årskort och som är listade här. Om du lånar ut ditt årskort ansvarar du som årskortsinnehavare för att användaren följer villkoren.

Kommunikation från IFK Göteborg

IFK Göteborg kommunicerar all väsentlig information via e-post och vår hemsida. Det är årskortsinnehavarens ansvar att den e-postadress som tillhandahålls IFK Göteborg är funktionell och aktuell.

Opersonliga kort

Samtliga årskort, förutom dem för 25-årig medlem, är opersonliga. Det innebär att en årskortsinnehavare kan låna ut kortet till en vän under förutsättning att denne följer villkoren för kortet. Årskort med ungdoms- och pensionärsrabatt måste styrkas med legitimation i entrén varje match. Studentkortet måste styrkas med studentintyg, till exempel CSN-kort, samt legitimation i entrén varje match. OBS! Missbruk leder till avstängning.

Krav på legitimation

Årskortsinnehavare är skyldig att på matcharrangemang ta med sig giltig legitimation som på begäran ska kunna uppvisas.

Säkerhet

IFK Göteborg förbehåller sig rätten att stänga av årskortsinnehavare som inte uppträder i enlighet med gällande säkerhets- och ordningsregler. Ingen kompensation utgår i sådant fall till årskortsinnehavaren.

Missbruk

Missbruk av kort innebär omedelbart återkallande av årskort och att samtliga värden och förmåner upphör att gälla. Ingen kompensation utgår till årskortsinnehavaren.

Årskortet får inte användas i kommersiellt syfte

Årskortet får inte användas i kommersiellt syfte och är endast för personligt bruk. Årskortet får inte utbjudas i tävlingar eller vidaresäljas utan klubbens samtycke. Årskort får inte vidareförsäljas till ett högre pris än vad det köpts för. Upptäcker klubben att vidareförsäljning sker har klubben rätt att makulera årskortet.

Förlorat kort

Borttappat, stulet eller trasigt kort ersätts i Blåvittshopen, Gamla Ullevi. Nytt kort debiteras med 150 kronor per kort. Öppettider är måndag–fredag 10.00–18.00 och lördag 11.00–15.00.

Regler vid glömt årskort på matchdag

Vid glömt årskort gäller följande:

 • Vi hjälper dig i årskortskassan i stora biljettkassan på Gamla Ullevi (kassan mellan Max och Blåvittshopen).
 • För att få ut en ersättningsbiljett krävs det att du legitimerar dig och att personinformationen överensstämmer med den kunddata vi har i vårt system. Saknar du legitimation eller inte står som kortinnehavare kan vi tyvärr inte hjälpa dig.

Placering 1

IFK Göteborg förbehåller sig rätten att flytta årskortsbeställningar för att förhindra ”hål” som bedöms svårsålda. Alla som har bokat ihop kommer dock att sitta tillsammans på liknande platser inom den aktuella kategorin.

Placering 2

IFK Göteborg förbehåller sig rätten att inte erbjuda befintliga årskortsinnehavare samma plats i övergången från en säsong till en annan. Platsen är endast knuten till personen under den innevarande säsongens allsvenska matcher.

Placering 3

IFK Göteborg förbehåller sig rätten att inte erbjuda årskortsinnehavarna sin ordinarie plats i samband med matcher i Svenska Cupen, Europacupspel, träningsmatcher etc.

Placering 4

IFK Göteborg förbehåller sig rätten till ändring av matcharena. Årskortsinnehavare och biljettköpare erbjuds då likvärdiga platser. Ingen kompensation utgår till årskortsinnehavaren.

Familjeläktarens villkor

Familjeläktaren Änglaland är ett läktarkoncept skapat för att få många blåvita barnfamiljer att komma till Gamla Ullevi.

För att köpa årskort/biljett på Familjeläktaren gäller följande kriterier:

Du måste köpa biljett/årskort för minst en vuxen och ett barn. Därutöver gäller endast kombinationer med max två vuxna per barn. Samma kombinationer gäller vid inpasseringen till arenan. Även om alla i familjen har varsin biljett/årskort, så måste alla gå in samtidigt för att biljetterna/årskorten skall vara giltiga. Detta innebär att man, oavsett orsak, inte kommer in på arenan med sin familjebiljett/årskort om inte barnet/barnen är med.

På Familjeläktaren räknas du som barn om du är mellan 5–15 år. Barn under 5 år går in gratis med förutsättningen att de sitter i knäet.

Rekommenderad åldersgräns

På Bebbens Hylla (sektion F1-F2) och Kommandobryggan har vi en rekommenderad åldersgräns på 15 år.

Flyttade matcher och ändrat avsparksdatum

IFK Göteborg ersätter inte årskortsinnehavare för flyttade matcher eller ändrade avsparksdatum.

Inställda/avbrutna matcher

Vid matcher som flyttas, avbryts alternativt spelas utan publik utgår ingen ersättning till biljett- eller årskortsinnehavare. Om en match blir flyttad är biljetten giltig till det nya speldatumet.

Personuppgifter som lämnas vid årskortsköp

Personuppgifter som lämnas vid köp av årskort måste vara korrekta. Påhittade adresser eller namn får inte förekomma. Klubben har rätt att makulera bokningar som inte innehåller korrekta person- och adressuppgifter.

De personuppgifter som lämnas i samband med årskortsköp lagras i ett kundregister. Detta används enbart för internt bruk, bland annat för riktad information till våra årskortsinnehavare och för att kunna hjälpa årskortsinnehavare som förlorat sina kort. På förekommen anledning vill vi dock uppmärksamma våra kunder på att registerutdrag under vissa omständigheter kan begäras ut av myndigheter.

Inpassering

IFK Göteborg lagrar information om inpassering i statistiskt syfte. Även detta register kan under vissa omständigheter begäras ut av myndigheter.

Lösenord och användar-id på internet

Du är själv ansvarig för att användar-id och lösenord förvaras på ett säkert sätt. Lämna aldrig ut användar-id och lösenord till någon annan person.

Särskilda villkor för tillträde till IFK Göteborgs matcher

 • Besökare är skyldig att på begäran underkasta sig visitation.
 • Det är inte tillåtet att medföra: a) Alkohol eller andra droger, b) vapen eller andra farliga föremål, c) pyroteknik eller brandfarliga vätskor, d) kamera eller videoutrustning. Endast korta paraplyer är tillåtna att ta in på arenan men får ej fällas upp inne på arenan då den riskerar skymma andras sikt.
 • Den som är berusad eller påverkad av andra droger, äger inte tillträde till arenan. Detsamma gäller den som bär klädesplagg, medför flagga, banderoll eller liknande, med text eller symbol som uttrycker missaktning för folkgrupp eller annan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung eller religion.
 • Den som täcker ansiktet på ett sätt som försvårar identifikation och som kan befaras utgöra fara för ordningsstörning, äger inte tillträde till arenan och riskerar även avstängning om det sker inne på arenan.
 • Det är inte tillåtet att: a) Kasta otillåtna föremål i riktning mot spelplanen, inom eller mot annan läktarsektion, b) beträda spelplansområdet innanför läktarräckena, c) utan medgivande, uppta eller överföra ljud, rörliga bilder eller löpande textrapportering från matchen.
 • Arenan kameraövervakas. Arrangören använder bildmaterialet för att identifiera ordningsstörande besökare.
 • Om arrangören eller gästande förening/IdrottsAB på grund av en besökares otillbörliga beteende drabbas av böter, straffavgifter eller annan kostnad, är besökaren skyldig att betala motsvarande belopp till arrangören/gästande förening/IdrottsAB.
 • Besökare som gör sig skyldig till överträdelser enligt ovan riskerar bl.a. att avstängas från samtliga elitfotbollsarenor i upp till två år.
 • Arrangören förbehåller sig rätten att för upprätthållande av ordning och säkerhet inom arenan flytta publik från en läktarsektion till en annan utan att eventuell kompensation utgår.
 • Förtäring får ej medtagas in då restaurangerna på arenan har exklusivitetsavtal med GotEvent (arenaägare).

Övrigt

Se i övrigt anslag om Ordningsregler för arenan.

Regler och villkor för biljetter gäller också för årskortsinnehavare.

Regler och villkor uppdateras löpande här på hemsidan.

Frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna kring IFK Göteborgs årskort. Om du inte hittar svaret på just din fråga, kontakta gärna IFK Göteborgs kontor på biljetter@ifkgoteborg.se eller telefon 031–703 73 00.

Hur länge pågår förnyelseperioden?

Förnyelseperioden pågår till och med 31 december 2019. Platser som inte förnyas senast 31 december kommer att släppas till försäljning i början av januari.

Jag har glömt lösenordet, men får inget återställningsmejl skickat till mig. Vad gör jag?

Kontakta IFK Göteborg på biljetter@ifkgoteborg.se, så ser vi till att AXS hjälper dig med återställning av ditt lösenord.

Jag har flera årskort, men vill dela upp den på var och en i sällskapet. Hur gör jag?

Skicka e-post med dina ändringar till biljetter@ifkgoteborg.se. Ange vem som ska ha vilken plats samt fullständiga kontaktuppgifter för varje person (namn, adress, postnummer, ort, e-post, telefon).

Hur länge räknas man som ungdom?

Du räknas som ungdom till och med det året du fyller 18 år. Säsongen 2020 räknas du alltså som ungdom om du är född år 2002 eller senare.

Hur gör jag om jag vill ändra namnet på ett årskort?

Kontakta IFK Göteborg på 031-703 73 00 eller mejla uppgifterna för ändringen till biljetter@ifkgoteborg.se.
OBS! Endast ägaren till kortet kan göra ändringar på ett befintligt kort.

Om jag tappar bort mitt årskort under säsong – hur gör jag då för att få ett nytt?

Vid förlust av ditt årskort, bege dig till Blåvittshopen och lös ett nytt årskort på plats. En avgift på 150 kronor tas ut för ersättningskort.

Vi är en familj med två vuxna och en 1-åring. Kan vi köpa årskort på Familjeläktaren Änglaland?

Nej, det går tyvärr inte. För att köpa på Familjeläktaren måste du lösa kort även för barnet och på Familjeläktaren gäller barn åldersspannet 5–15 år. Alla barn under 5 år går dock in gratis, så det är fritt att välja övrig sektion och låta 1-åringen sitta i knäet.

Om du har ett barn på 3–4 år som du vill gå med på Familjeläktaren – kontakta IFK Göteborg på 031–703 73 00, så förklarar vi vilka olika alternativ som finns för dig.

Jag har vidarebefordrat min årskortsbiljett via mail till en vän, men den har inte kommit fram - vad gör jag?

Kontakta AXS Support – 0771-45 46 00 så hjälper de dig.

Vad är skillnaden på ett årskort och ett flexkort?

Med ett årskort har du en biljett till varje match och samma plats till samtliga 15 hemmamatcher under säsongen.

Med Flexkortet har du istället 15 biljetter som du själv väljer hur du vill använda. Du bestämmer själv hur många av de 15 biljetterna som du vill använda till vilken/vilka matcher. Kortet är speciellt fördelaktigt för dig som vet att du inte kan gå på alla 15 hemmamatcher.

Med Flexkortet kan du även byta sektion från match till match inom ramen för de sektioner som gäller för Flexkortet. Läs mer om Flexkortet här.

 

Vad händer med mitt årskort nu när matcher inte spelas med publik?

Om/när vi får börja spela matcher med publik så fungerar ditt årskort som vanligt. Beslut gällande spel av matcher med publik tas av svenska myndigheter.

Jag vill efterskänka kostnaden för mitt årskort till IFK Göteborg, hur gör jag?

 1. Logga in HÄR.
  Om det är första gången du loggar in klicka på “Skicka lösenord”. Du får då en länk till din mailadress där du sedan skapar ett lösenord. Kom ihåg att använda samma mailadress som när du köpte årskortet. 
 2. Gör ditt val i rullistan till höger.
  Om du använder en mobil, lägg den på sidan för att kunna se rullistan. 
 3. Godkänn villkoren och klicka på “Spara”.
 4. Du får en bekräftelse för dina val skickat till din mailadress. Om du inte fått något mail inom 15 minuter, vänligen kontakta biljetter@ifkgoteborg.se.

Kan jag lämna tillbaka mitt årskort för säsongen 2020?

För dig som vill begära ersättning kan detta göras efter att säsongen 2020 har spelats klart. Ersättning utgår då i proportion till det antal matcher som spelas utan publik. Exempelvis om det spelas sju matcher utan publik finns möjlighet att få tillbaka sju femtondelar av värdet på ditt årskort.

Du kan innan säsongens slut välja att ge oss en indikation på att du önskar återbetalning för ditt årskort 2020. Följ stegen nedan.

 1. Logga in HÄR.
  Om det är första gången du loggar in klicka på “Skicka lösenord”. Du får då en länk till din mailadress där du sedan skapar ett lösenord. Kom ihåg att använda samma mailadress som när du köpte årskortet. 
 2. Gör ditt val i rullistan till höger.
  Om du använder en mobil, lägg den på sidan för att kunna se rullistan. 
 3. Godkänn villkoren och klicka på “Spara”.
 4. Du får en bekräftelse för dina val skickat till din mailadress. Om du inte fått något mail inom 15 minuter, vänligen kontakta biljetter@ifkgoteborg.se.
 • Biljettinformation
  • Dynamisk prissättning

   IFK Göteborg tillämpar dynamisk prissättning. Det betyder att priserna höjs vid stor efterfrågan.
   Våra matcher börjar med olika startpriser beroende på hur de kategoriseras.

  • Priser

   Alla priser är inklusive serviceavgift.

  • Barn- och ungdomsbiljetter

   Som ungdom räknas alla i åldern 5 till 18 år. Vid köp av ungdomsbiljett ska legitimation kunna visas upp i entrén. Barn under 5 år går gratis om de sitter i ditt knä.

  • Seniorbiljetter

   Vid inträde med seniorbiljett ska du kunna visa upp legitimation. Som förtidspensionär ska du även kunna visa upp intyg från Försäkringskassan.

 • Legendarläktaren

  Sektioner: D5 / F5

  På Legendarläktaren sitter du på arenans bästa platser tillsammans med IFK Göteborgs legendarer. Konceptet har egen entré och egen bar.

  ÅrskortPris
  Ordinarie5 000 kr
  Köp årskort
 • Långsida centralt

  Sektioner: L5 / N5
  ÅrskortPris
  Ordinarie4 000 kr
  Köp årskort
 • Långsida

  Sektioner: D4 / E3–E5 / F3–F4 / K3 / L3–L4 / M4–M5 / N1–N4
  ÅrskortPris
  Ordinarie3 700 kr
  Ungdom2 300 kr
  Köp årskort
 • Långsida yttre / Kortsida

  Sektioner: C3 / E1–E2 / M2–M3 / P1 -P2
  ÅrskortPris
  Ordinarie2 700 kr
  Ungdom1 750 kr
  Student/Senior2 300 kr
  Köp årskort
 • Kommandobryggan

  Sektioner: H / J

  Här står supportrarna upp och sjunger. Med en plats här hamnar du i hjärtat av Blåvitt och förväntas delta i tifo-arrangemang. Den rekommenderade åldersgränsen är 15 år.

  ÅrskortPris
  Early bird Ordinarie (köp senast 31/12)1 700 kr
  Ordinarie1 904 kr
  Early bird Ungdom (köp senast 31/12)1 000 kr
  Ungdom1 200 kr
  Köp årskort
 • Bebbens Hylla

  Sektioner: F1-F2

  Det här är en sjungande sektion där känslorna avgör om du står eller sitter. Rekommenderad åldersgräns är 18 år.

  ÅrskortPris
  Early bird Ordinarie (köp senast 31/12)3 500 kr
  Ordinarie3 700 kr
  Early bird Ungdom (köp senast 31/12)2 100 kr
  Ungdom2 300 kr
  Köp årskort
 • Familjeläktaren

  Sektioner: L1-2

  Arenans självklara plats för familjer med barn i åldern 5 till 15 år. Här har vi roliga barnaktiviteter varje match och lejonet Leo är alltid på plats och busar.

  ÅrskortPris
  Familjekort vuxen2 000 kr
  Familjekort barn500 kr
  Köp årskort
 • Young Fellows

  Sektioner: K1

  Här hänger blåvita supportrar i åldern 9 till 15 år. Läktaren är föräldrafri men våra värdar tar hand om tjejerna och killarna. Fokus här ligger på sång och på att skapa en positiv supporterkultur.

  ÅrskortPris
  9–15 år750 kr
  Köp årskort
 • Ståplats & Rullstolsläktare

  Sektioner: G / I
  ÅrskortPris
  Ordinarie1 200 kr
  Ungdom800 kr
  Köp årskort
 • Dynamisk prissättning

  IFK Göteborg tillämpar dynamisk prissättning. Det betyder att priserna höjs vid stor efterfrågan.
  Våra matcher börjar med olika startpriser beroende på hur de kategoriseras.

 • Priser

  Alla priser är inklusive serviceavgift.

 • Barn- och ungdomsbiljetter

  Som ungdom räknas alla i åldern 5 till 18 år. Vid köp av ungdomsbiljett ska legitimation kunna visas upp i entrén. Barn under 5 år går gratis om de sitter i ditt knä.

 • Seniorbiljetter

  Vid inträde med seniorbiljett ska du kunna visa upp legitimation. Som förtidspensionär ska du även kunna visa upp intyg från Försäkringskassan.