Hemmamatch idag – avspark 19.00

Efter tre oerhört välbehövliga poäng mot Brommapojkarna är det dags för årets näst sista hemmamatch i allsvenskan. GIF Sundsvall kommer på besök till Gamla Ullevi fredag 26 oktober, 19.00.

Om du inte redan köpt din biljett, gör det här direkt.

Kom i tid – med förköpt biljett

Genom att ha biljetten klar redan innan matchdagen och ankomsten till arenan undviker du stress och långa köer. Därmed blir din upplevelse mycket trevligare. Entréerna öppnar klockan 18.00. Vi rekommenderar all publik att påbörja inpasseringen in till arenan senast 45 minuter före avspark.

Köpa biljett

Om du inte redan köpt din biljett kan du besöka ticketmaster.se och enkelt köpa din biljett. För fler försäljningskanaler och biljettinformation, klicka här.

AW-priser på Gamla Ullevi

Fredag, fotboll och Blåvitt. Då bjuds det AW-priser på mat och dryck på Gamla Ullevi.  Eller vad sägs om öl och vin för 45 kronor? En John Scotts-burgare för 145 kronor eller en burgare på Levande Sittplats för 60 kronor?
John Scotts kommer även att ha öppet efter matchen till kl. 23.00.

Läs mer om AW-priserna här.

Evenemangsområde med extra mycket aktiviteter

På evenemangsområdet till matchen mot Sundsvall kommer Allhyr finnas på plats med flera roliga aktiviteter för familjer, barn och ungdomar.

Läs mer om de olika aktiviteterna här.

IFK Göteborg Live

Appen IFK Göteborg Live finns till både iOS och Android och finns för nedladdning i App Store och Google Play. Med appen får du allt om Blåvitt på ett och samma ställe – nyheter, livescore, biljettköp och videohighlights.

När du befinner dig på arenan och är inloggad på dess wifi kan du i realtid ta del av matchens höjdpunkter och mål om och om igen. För övriga släpps höjdpunkterna 24 timmar efter matchslut.

Ladda ner appen för iOS här
Ladda ner appen för Android här

50/50-lotter – stöd Blåvitts akademi

Stötta IFK Göteborgs ungdomsverksamhet genom att köpa 50/50-lotter i samband med matchen. Hela överskottet går till akademin och IFK:s ungdomssatsning.
Första pris är 50% av dagens spelomsättning.
Andra pris är en matchtröja.
Betalning kontant eller via Swish nummer 123 617 42 05.

Gästande organisation

Till dagens matchen gästas IFK Göteborg i samhället av ”Människan bakom uniformen (MBU)”, som är en verksamhet där ungdomar får möjligheten att lära känna personer som arbetar inom till exempel polis, räddningstjänst och vaktbolag. Uniformsbärarna får i sin tur lära känna ungdomarna under kepsen. MBU startade i Östra Göteborg och finns nu i flera stadsdelar i Göteborg och i andra städer i Sverige. Du kan träffa MBU i IFK Göteborg i Samhällets tält på evenemangsområdet och höra dem intervjuas i halvtid.

Rebecka guldladdar med Blåvitt

Kopparbergs/Göteborg tar emot Rosengård på hemmaplan inför avgörandet i damallsvenskan. Vid seger samtidigt som Piteå tappar poäng mot Växjö väntar första guldet för göteborgsklubben. Inför avgörandet gästar Rebecka Blomqvist matchen mellan IFK Göteborg och GIF Sundsvall för att prata finaldrama.

Läs mer här.

Gamla Ullevi – en kontantfri arena

För att göra besöket på Gamla Ullevi säkrare, snabbare och enklare är arenan, med start denna säsong, kontantfri.Från och med säsongen 2018 kommer endast kortbetalning att fungera i kiosker och restaurang på Gamla Ullevi*. Detta gör för att öka servicegraden samt höja säkerheten för personalen. Sedan tidigare är även biljettkassan på Gamla Ullevi kontantfri. Frågor besvaras av Claes Heyman Gamla Ullevi Restaurang & Konferens 0707-258545.

*Kiosken bakom sektion B samt sektion K kommer fortfarande att ta emot kontant betalning.

Wifi på arenan

Inför säsongen 2018 har ett nytt wifi installerats på Gamla Ullevi. Det nya nätverket är en gemensamt ligasatsning från SEF, med syfte att förbättra arenaupplevelsen och servicen för samtliga besökare. Tanken är att du exempelvis ska kunna titta på intervjuer inför matchen eller repriser och highlights i halvtid. Du ansluter till det öppna Wifi-nätverket @fotboll.

Se matchen på C More

Kan du inte komma till Gamla Ullevi och se matchen så kan du se den på C More. Köp hem matchen, eller teckna ditt abonnemang, på den här länken så går en del av pengarna direkt till IFK Göteborg.

Kontakta oss

Vid frågor, kontakta gärna IFK Göteborgs kansli på e-post info@ifkgoteborg.se eller telefon 031-703 73 00.

Matchvärd