Årets första matchtrupp

Drygt två träningsveckor är avklarade. Det är dags för säsongens första match.
– Äntligen. Det här har man väntat på ett tag nu, säger Kristopher Da Graca i samband med sista träningen inför avspark.

Lördag 16.00 är det avspark i Prioritet Serneke Arena. Motståndare är norska Stabaek, som även gästade oss under fjolårets försäsong.

Den gången vände Blåvitt 0–2 till 3–2 efter mål av Emil Salomonsson och Sebastian Ohlsson (2). I år kommer de med bland annat ex-ängeln Marcus Sandberg i truppen.

Hemmalaget tar inga risker med spelare som är på väg tillbaka eller har mindre känningar, vilket innebär att ett antal etablerade spelare står över.
– Det ger andra och yngre möjlighet att mäta sig på en nivå som det inte varit på tidigare, vilket ska bli spännande att se. Vi hoppas naturligtvis också få en del svar på vad vi pratat om och tränat på under den tid vi varit igång. Likaså är jag övertygad om att killarna tycker det ska bli kul att börja spela matcher igen. Dessutom mot väldigt bra motstånd, säger tränare Poya Asbaghi.

Här är premiärtruppen 2019:

Giannis Anestis, Erik Dahlin, Kristopher Da Graca, Rasmus Wikström, Amin Affane, Benjamin Nygren, Sargon Abraham, Edvin Dahlqvist, Victor Wernersson, Erik Gunnarsson, August Erlingmark, Giorgi Kharaishvili, Emil Holm, Sebastian Ohlsson, Alhassan Yusuf, Jake Weisbrod, Adil Titi, Samuel Ohlsson, Noah Alexandersson och Måns Saebbö.

Köp din biljett till matchen här.