Truppen mot Falkenberg

Ny match. Den här gången mot Falkenbergs FF.
– Det ryktas om uppemot 3 000 änglar på plats. Med det stödet ska vi tillsammans försöka göra det till årets roligaste bortamatch för alla i och kring IFK Göteborg, säger Poya Asbaghi.

Efter en av säsongens bästa insatser då GIF Sundsvall var på besök väntar nu en kort resa söderut.
Till Halland.
Till Falkenberg.
Till Falcon Alkoholfri Arena.

Poya Asbaghi:
– En tuff och rolig uppgift. Man ska inte titta allt för mycket på deras senaste insats mot Hammarby (2–6) på Tele2 Arena. Hemma och på naturgräs är de ett helt annat lag och slog exempelvis Elfsborg (2–1) nyligen.

I truppen finns inte Carl Starfelt med då han är i Ryssland och hos sin blivande klubb Rubin Kazan, dit han ansluter omgående.
– Samtidigt som vi kommer att sakna Calle både som spelare och person är det med stolthet vi fått vara delaktiga i en utveckling som gjort honom till en av allsvenskan bästa försvarsspelare. Från dag 1 sedan han kom har vi sett en enormt professionell inställning, säger Poya.

Tillbaka i truppen efter avstängning senast är Lasse Vibe. Däremot är Sebastian Ohlsson ännu inte redo för spel efter sin lårskada i våravslutningen mot Örebro.

Truppen:

Giannis Anestis, Tom Amos, André Calisir, Kristopher Da Graca, Rasmus Wikström, Victor Wernersson, Emil Holm, Adil Titi, Nzuzi Toko, Amin Affane, August Erlingmark, Sebastian Eriksson, Sargon Abraham, Lasse Vibe, Giorgi Kharaishvili, Robin Söder, Noah Alexandersson, Alhassan Yusuf.