Truppen mot Östersund

Sista passet inför den avslutade matchen i allsvenskan 2019. Öppen träning. Supportrar på plats för att lämna över en blombukett till Lasse Vibe. IFK Göteborg är redo för ett snyggt avslut på säsongen.

I en dryg timme på Kamratgården genomförde Blåvitt den sista matchförberedande träningen 2019. På plats fanns naturligtvis Poya Asbaghi, som tidigare på dagen fått veta att han av Allsvenskans Stora Pris (avhålls tisdag 5 november) nominerats som en av ”Årets Tränare”.
– Att det är spelare och tränare som röstat innebär givetvis extra tyngd. Jag ser det som ett bevis på att vi som lag tillsammans gjort något bra den här året. Nu ska vi rama in säsongen genom avsluta bra mot Östersund, säger Poya.

Truppen:

Giannis Anestis, Tom Amos, Sebastian Eriksson, Adil Titi, Edvin Dahlqvist, Jesper Tolinsson, Samuel Ohlsson, Nzuzi Toko, André Calisir, Kristopher Da Graca, Victor Wernersson, Alhassan Yusuf, Sargon Abraham, Lasse Vibe, Noah Alexandersson, August Erlingmark, Tobias Sana, Robin Söder, Giorgi Kharaishvili.

Hosam Aiesh och Emil Holm är varningsavstängda. Emil är även skadad (hjärnskakning).