Nu släpps Bortakortet 2020

Nu startar vi försäljningen av Bortakortet, vilket ger dig entré till samtliga av IFK Göteborgs allsvenska bortamatcher 2020.

Bortakorten finns i 100 exemplar, kostar 1 000 kronor styck och det är först till kvarn som gäller. Fram till dess att Blåvittshopen vid Gamla Ullevi öppnas bokar du ditt kort via ett mail till vår SLO Christopher Lindahl. När Blåvittshopen sedan är öppen för bruk igen köps korten direkt över disk. Korten finns till försäljning fram till och med 15 mars, alternativt tills korten tar slut. Ingen senare försäljning kommer att ske.

Korten kommer att finnas för avhämtning i Blåvittshopen innan den allsvenska premiären. Information när de är färdiga att hämtas kommer kommuniceras via hemsidan samt via mejl. Kortet är opersonligt och får lånas ut i den händelse innehavaren inte kan åka på bortamatchen. Kundregistret administreras av IFK Göteborg.

Korten medger inträde på anvisad sektion för gästande supportrar vid IFK Göteborgs bortamatcher. De kommer vara uppmärkta med löpnummer, som prickas av i spärrar eller biljettlucka. Information inför varje bortamatch kommer i bortareseinfon.

Observera att kortet är en värdehandling. Borttappat kort kan ersättas mot en kostnad på 150 kronor.

Vid frågor – kontakta IFK Göteborgs SLO christopher.lindahl@ifkgoteborg.se.