Förlust mot Sävedalen för U21

Tisdagskvällens kamp för U21 mot Sävedalens IF slutade i förlust.
Resultatet skrevs till 1–2.

Inställd match förra veckan, men på tisdagskvällen blev till slut U21-matchen mot Sävedalens IF av. Där var bland annat Noah Alexandersson med, som återvänt från sin lånesejour i Norge.

Matchen, som spelades i två halvlekar om 40 minuter, utspelade sig på Kviberg 2 – där Sävedalen ledde med 1–0 efter den första halvleken.

– Vi har svårt att få till spelet och kommer inte riktigt till vår rätt, sammanfattar Hannes Stiller de första 40 minuterna.

Ett blåvitt spel i den andra halvleken där vi alltjämt förde matchen. Trots det var det Sävedalen som utökade sin ledning till 2–0 efter en omställning.
Vår reducering kom i den 74:e minuten genom Johan Bångsbo, som nickade in en hörna slagen av Filip Ambroz.

– Vi är nära en kvittering, men får inte till det sista. Sett till den andra halvleken så speglar kanske inte resultatet matchen helt och hållet, säger Hannes Stiller och fortsätter:

– Men det viktigaste är att A-lagsspelarna som inte spelat regelbundet får en sådan här match i benen i slutet av säsongen, samtidigt som de yngre killarna får känna på seniorfotboll.

Så startade vi: Ole Söderberg, Gustaf Norlin, Isak Dahlqvist, Kevin Yakob (ut 40 min), Filip Ambroz (ut 78), Johan Bångsbo, William Sanford, Hannes Lennartsson (ut 65 min), Alfons Nygaard (ut 62), Tim van Assema, Noah Alexandersson (ut 40 min).

Avbytare: Adam Benediktsson, Hussein Carneil (in 40 min), Yaqub Finey (62), Anton, Kurochkin (in 40 min), Anton Pärleholt (in 65 min), Alai Ghasem. Jonathan Enhult (in 78).