Förlust i premiären

Den uppskjutna matchen mot FC Nordsjälland slutade med 0–3-förlust efter 20 minuter som vi helst vill glömma.
Vi spelade upp oss men kom aldrig ikapp.

Det blev danskt mål nästan direkt.

Hemmalaget tog ledningen efter bara tre minuter. Spelet vände snabbt efter ett blåvitt bolltapp vid mittplan och anfallet avslutades med ett placerat skott till 1–0 för FC Nordsjälland.

2–0 kom efter ett skott utanför straffområdet, som nesligt letade sig in under Adam Benediktssons arm och över linjen.

Bara minuten senare kom matchens tredje och sista mål. En tappad boll vid mittplan, kontring, ett täckt skott och en retur. Sedan stod det alltså 3–0 till hemmalaget.

Jallow träffade ribban, Sorga missade ett öppet läge och Marcus Berg kom nära vid ett tillfälle. Vi skapade en del men var inte tillräckligt effektiva för att minska det målmässiga gapet.