Till dig som ska på matchen mot Hammarby

Här har vi samlat information inför ditt besök.

IFK Göteborg – Hammarby
Måndag 15 augusti kl. 19.10
Gamla Ullevi
Matchvärd: Intersport

Kom i tid
Vi uppmanar alla besökare att komma i god tid till arenan. Entréerna öppnar kl. 17.30. Påbörja din inpassering senast 18.15 för att inte riskera att missa inmarschen och ”Snart skiner Poseidon”.

Allmän information
För att ni ska få ett så bra besök på Gamla Ullevi är det bra att komma förberedd. På nedan länk har vi samlat all information som kan vara bra för er att veta – alltifrån kiosker och effektförvaring till utrymning och borttappade föremål.

Här hittar du allmän information inför ditt besök.

Biljettinformation 
Matchen är slutsåld. På matchdagen öppnar biljettkassorna kl. 17.00 vid Gamla Ullevi. Här kan du få hjälp med biljettärenden och svar på eventuella frågor.

Signering i Blåvittshopen
Klockan 17.00-17.30 kan du träffa Simon Thern i Blåvittshopen. Passa på att få en autograf, ta en selfie och snacka lite fotboll. Välkommen in!

Evenemangsområdet
Evenemangsområdet utanför arenan öppnar kl. 17.00. Här kan du få ansiktsmålning, prova på den spännande hinderbanan och hoppa i hoppborgen. Passa på ta en selfie med Lejonet Leo eller utmana dina kompisar i trixningstävlingen. Varmt välkommen!

Blåvittshopen
Butiken öppnar kl. 12.00. Det kommer även att finnas tält vid Gunnar Grens staty, entré 3 och entré 9 från kl. 17.00. Varmt välkomna in!

SLO
Två SLO:er finns på plats från IFK Göteborg. Dessa hjälper till och kan svara på frågor. Följ gärna SLO på Twitter: @SLO_IFKGoteborg. Du når även vår SLO, Christopher Lindahl, på slo@ifkgoteborg.se.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se.

Vi ses på Gamla Ullevi!