Tung förlust på Gamla Ullevi

1–0 i Hammarbys fördel efter 90 minuter på Gamla Ullevi
En tung förlust efter en bra prestation.
– Vi förtjänar mer, säger Mikael Stahre.

Lapp på luckan var det som gällde när Hammarby kom på besök, och det var ett gungande Gamla Ullevi som visades upp när matchen blåstes igång.

Matchbilden var jämn och det märktes att det var två topplag ute på planen.

Efter 32 minuter kom det första stora läget till ledningsmålet, när Hosam Aiesh drogs ner i straffområdet och domaren pekade mot straffpunkten.

Kevin Yakob fick chansen, men dessvärre en räddning från Blazevic i Hammarby-målet.

Den andra halvleken präglades av en mer offensiv fotboll, där det var två lag som jagade tre poäng.

Med 13 minuter kvar till full tid slog bortalaget till, då en hörnvariant resulterade i 1–0 genom Bubacarr Trawally.

Ett mål summerade måndagskvällen. Tung förlust på Gamla Ullevi.

– Vi förtjänar mer. Vi gör en ganska bra match, en av de bättre matcherna när vi möter de här bra laget, de högkvalitativa. Det är små marginaler. De har någon fast situation för mycket och är starka där, surt.