Akademin 2017 spelare boll träning tjejBluewhitephoto.se

Provträning för flickor födda 2002 – 2003

Provträning 15–16 år (flickor födda 2002 - 2003).

Då en del spelare lämnat oss, under 2018 och då främst via vårt samarbete med Kopparberg/Göteborgs FC, så finns det ett behov av ytterligare några spelare.

Akademin erbjuder provträning för ambitiösa spelare som vill utvecklas ytterligare eller som på sikt vill börja spela i IFK Göteborg. Träningarna är kostnadsfria och sker i samförstånd med spelarens ordinarie klubb.

Det kommer att genomföras målvaktsträning så målvakter är speciellt välkomna!

IFK Göteborg Akademi är väl medvetna om att det är en stor rörelse på spelare i flickfotbollen i Göteborg och syftet med detta är absolut inte att brandskatta andra föreningar.

Funderar du som spelare på att byta miljö? Välkommen att testa på i vår miljö. Vi kommer att delta SM för Flickor 17 år och träna mycket i Prioritet Serneke Arena.

Samtidigt uppmanar vi dig som spelare att verkligen fundera på vad som är rätt för dig? Kanske är din nuvarande klubb alldeles utmärkt miljö för dig personligen.

Därför förtydligar vi med våra riktlinjer nedan:

Flickor och pojkar 15 – 16 år och äldre kan vi erbjuda provträning med laget men endast i mån av plats. Du ska ha stort intresse och tålamod att orka träna mycket och länge i många år.

1) Skicka en intresseanmälan, via mejl med namn, nuvarande klubb, telefon till tränare och föräldrar till jonas.olsson@ifkgoteborg.se.

2) Provträning görs alltid i överenskommelse med spelarens klubb.

3) Om allt känns rätt för både spelaren och IFK Göteborg efter provträningen och spelaren vill komma till oss så kontaktar vi spelarens klubb för att hitta en lämplig lösning för alla inblandade.

Mycket viktigt att tänka på innan en spelare väljer att prova med oss är att spelaren är beredd att följa våra riktlinjer och har ett så stort intresse av fotboll att hon/han vill träna så mycket som vi efterhand gör i vår akademi. Dessutom gäller följande två grundkrav för att få spela match:

  1. Att komma till träning.
  2. Att på träning vilja bli bättre.

Detta är de två viktigaste egenskaperna som våra ledare observerar vid både träning och laguttagning.

Träning nästa vecka för Damjuniorerna utgår alltid från Prioritet Serneke Arena.

Måndag 10 december 17:00 Kviberg 5.

Tisdag 11 december 17:30 Prioritet Serneke Arena.

Onsdag 12 december 18:30 Prioritet Serneke Arena.

Torsdag 13 december 17:00 Kviberg 5.