IFK och Atea tillsammans mot 2021

Atea är stolt huvudpartner till IFK Göteborg sedan 2015. Nu förnyas avtalet och sträcker sig över 2021. Utöver själva partnerskapet kommer företaget även ta ett helhetsansvar för klubbens IT.

– Atea har varit en strategisk partner till IFK Göteborg sedan många år, nu tar vi nästa steg i ett modernt partnerskap. För att IFK Göteborg ska kunna fokusera på att vinna på planen säkerställer vi på Atea att allt som rör IT utanför planen fungerar. Rätt IT-stöd är avgörande för att en organisation ska kunna vara effektiv. En viktig del i partnerskapet är därför att leverera IT som tjänst till IFK Göteborg under de närmsta åren, säger Peter Falk, regionchef Atea.

Vi uppskattar den tro på långsiktighet som Atea visar 

Atea klev in som partner till IFK Göteborg ett guldår för tio år sedan, och växlade därefter upp som huvudpartner 2015. Nu väljer Atea att förlänga avtalet med IFK Göteborg med en gemensam målbild, att bli svenska mästare senast 2021.
– Det här är vår första partner som signerat över 2021, det år vi hoppas att vår nu påbörjade resa senast ska generera ytterligare ett SM-guld till föreningen. Sedan uppskattar vi, som många andra, den tro på långsiktighet som Atea visar, säger Fredrik Wallin, försäljningsansvarig hos IFK Göteborg.

”Ger oss givetvis en enorm trygghet”

Förtroende och partnerskap både på och utanför planen uppskattas av IFK Göteborg.
– Vi är mycket stolta och glada över att Atea nu är med på vår resa mot 2021, säger Mats Palmgren, tf klubbdirektör i IFK Göteborg.
– Att kunna arbeta långsiktigt med en kompetent partner inom de här frågorna, som inte sällan är komplexa och utanför det som är vår kärnverksamhet, ger oss givetvis en enorm trygghet, säger Gustav Hessfelt, ansvarig för teknik och IT-infrastruktur på Kamratgården.

Vill även ni vara med i den blåvita partnerfamiljen tillsammans med många andra intressanta företag från en mängd olika branscher? Vill även ni vara med på vår resa mot 2021 då Göteborg fyller 400 år och då vi gärna vill ge staden ett SM-guld? Eller känner du någon annan som skulle passa in? Varmt välkommen att kontakta oss här.