Kompensation för arenaflyttarna

I början av året tvingades IFK Göteborg genomföra tre arenaflyttar. Vi vill nu erbjuda årskortsinnehavarna två premier som tack för stödet.

De inledande tre allsvenska hemmamatcherna säsongen 2019 fick flyttas från vår hemmaplan Gamla Ullevi till Ullevi. Detta är något som drabbade våra årskortsinnehavare som till stor del tyvärr inte kunde få samma typ av plats och upplevelse som på vår ordinarie hemmaarena. Tillsammans skapade vi tre makalösa fotbollsfester med storpublik och lämnade Ullevi med nio poäng och fantastiska 9-1 i målskillnad. Stödet under de matcherna, men även övriga delen av säsongen, har varit fenomenalt och vi vill nu ge årskortsinnehavarna något extra som tack. Därför har vi tagit fram två premier som du får välja mellan:

Bussresa till Elfsborg 28 oktober

Inför sista bortamatchen för säsongen vill vi erbjuda er fri bussresa till och från Borås för att underlätta för ert stöd på bortaplan. Bussen avgår från Smålandsgatan ca kl. 17.00 och man släpps sedan av på samma ställe efter matchen. Biljett till matchen ingår ej.

50 % rabatt på valfri Kappaprodukt (ej matchtröjor)

Rabatten gäller på ordinarie pris t.o.m. sista november och ej i kombination med andra erbjudanden.

Årskortsinnehavare för säsongen 2019 kommer att få ett formulär mejlat till sig, där man fyller i sitt önskemål. Observera att alternativ 1 (bussresan till Borås) har ett begränsat antal platser. Om intresset överstiger maxkapaciteten kommer vi att lotta vilka av de intresserade som erhåller detta alternativ. Övriga får ta del av alternativ två (rabatt i Blåvittshopen).

Vid frågor, kontakta gärna IFK Göteborgs kansli på arskort@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.