Så hedras Gunnar

Han ledde vår klubb i dess mest framgångsrika period hittills.
28 maj begravs Gunnar Larsson och så här kommer hans minne att hedras.

Det är bara en vecka sedan vi mottog besked om Gunnar Larssons bortgång. I veckan som har gått uppmärksammades hans person och gärning genom flera minnestexter. Bland annat genom dödsannonser i Göteborgs-Posten.

För att hedra Gunnar kan den som vill skänka en gåva till nyinstiftade Gunnar Larssons Stipendiefond. Det är ett årligt utbildningsstipendium som kommer att delas ut till en eller flera engagerade kvinnliga eller manliga ungdomsledare inom IFK Göteborgs akademi.
– Gunnar brann för ungdomarna och under hans år om ordförande i klubben kom otaliga spelare hela vägen från våra egna led, upp till A-laget och ut i fotbollsvärlden, säger Mats Engström, ordförande i IFK Göteborg.

Stipendiefonden har upprättats efter samtal med Gunnars familj.
– Vi kommer tillsammans med familjen att ta fram kandidater till stipendiet. Gunnar var ju en erkänt skicklig och uppskattad ledare och att genom stipendiet uppmärksammas blåvita ledare känns som helt rätt sak att göra.

Gunnar Larsson begravs 28 maj. Gåvor till Gunnar Larssons Stipendiefond kan swishas till IFK Göteborg på 123 401 53 27 eller betalas in på kontonummer 4061 17 29047 – och märk gåvan med ”Gunnar Larsson”.