Hemleverans innan jul

Gör julens blåvita klappinköp i lugn och ro hemma från soffan. Håll koll på datum för sista inköp, så att du hinner få hem paketet i tid till julafton!

Årets julklapp – det blåvita årskortet
Det blåvita årskortet, som även i år är årets julklapp, ger glädje och magiska upplevelser i en hel säsong. För dig som planerar att ge dig själv eller någon annan närstående ängel den bästa tänkbara julklappen och vill ha ett fysiskt årskort hemskickat på posten – gör din beställning på ifkgoteborg.ebiljett.nu senast onsdag 14 december.

 

Blåvita klappar från shopen
Hos Blåvittshopen finns julklappar för alla. 2023 års matchtröja, kläder för stora och små och accessoarer för dig som vill pynta såväl hemmet som bilen med blåvita prylar. För att du ska hinna få dina blåvita julklappar innan julafton rekommenderar vi att du gör din beställning på blavittshopen.se senast den 19 december.

 


Presentkort – på både souvenirer och biljetter

Om du har svårt att bestämma dig, men vet att julklappen ska vara blåvit – då är presentkort något för dig. Här finns tre alternativ:

  • Om du köper presentkort i den fysiska butiken på Gamla Ullevi, kan mottagaren använda det till årskort, medlemskap, matchbiljetter eller produkter i butiken.
  • Om du köper presentkort via webbshopen blavittshopen.se, kan mottagaren använder i vår webbshop på alla våra härliga produkter online.
  • Om du köper presentkort via ifkgoteborg.ebiljett.nu, kan mottagaren använda det till matchbiljetter och årskort online.

Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.