Nu släpper vi årskorten

Idag släpper vi årskorten för 2019. Vad sägs om en tidig julklapp? Till dig – eller någon annan du bryr dig om.

Befintliga årskortsinnehavare har fått all årskortsinformation inför nästa säsong. Nu är det dags för dig som inte haft årskort under säsongen 2018, men som vill bli årskortsinnehavare 2019. Eller för dig som vill ge bort den perfekta julklappen till någon annan närstående ängel?

Årskortstips

Upp till 15 år
Ett riktigt hett årskortstips för blåvita ungdomar upp till 15 år är Young Fellows. Årskortet gäller på sektion K1-K2 och kostar endast 750 kr.
Young Fellows-kort går endast köpa över disk i Blåvittshopen.

För familjen
Gamla Ullevis yngsta besökare och Lejonet Leo finns numera på sektion L1-L2. Vi kommer att satsa extra på att ge våra yngre supportrar en bättre upplevelse. Det gör vi genom att ha Young Fellows och Familjeläktaren i samma hörn av arenan för att kunna skapa fler och bättre barn-, ungdoms- och familjeaktiviteter.

Legendarläktaren
Som namnet säger är det här du kommer att möta blåvita och meriterade profiler. Förutom att följa IFK Göteborgs matcher med en rad storspelare som numera tagit steget upp på våra läktare. Läs mer om Legendarläktaren här.

Läs mer och köp ditt årskort här.

Lediga platser på Bebbens Hylla släpps upp till försäljning måndagen den 10 december. Det går bra att redan nu anmäla sitt intresse och bli uppskriven på väntelista. Kontakta IFK Göteborg, så hjälper vi dig.

Årskortsförmåner

Som årskortsinnehavare hos IFK Göteborg får du tillgång till en rad rabatter och erbjudanden från våra partners. Läs mer här.

Snabbhetspremier

Om du köper ditt årskort senast 31/12 2018 får du möjlighet att vara med i utlottningen av unika upplevelser och gåvor. Läs mer här.

Våra koncept och priser

För aktuella priser och sektioner, klicka här.

Så här köper du ditt årskort

Om du haft årskort under 2018 finns ditt årskort förbokat och ligger reserverat fram till 31/12. Klicka här för att läsa mer om förnyelse av årskort.

Nyförsäljning av årskort sker här. Du kan även köpa ditt årskort i Blåvittshopen på Gamla Ullevi. Butikens öppettider är måndag-fredag 10-18 samt lördag 11-15.

Ska du ge bort ett årskort? Ladda ner ett presentbevis för utskrift här.

Delbetalning

Du kan delbetala ditt årskort via IFK Göteborg Mastercard eller Klarna. Det går bra att göra både via webben samt vid köp över disk i Blåvittshopen.

Kontakta oss

Vid frågor, kontakta oss gärna på arskort@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.

Vi ses på Gamla Ullevi!