Inför hemflytten

Vi närmar oss en flytt tillbaka till Gamla Ullevi.
Så här kommer det att gå till för dig som ska vara på plats.

Vi har en match kvar på Ullevi. Därefter återvänder vi till Gamla Ullevi efter över 1,5 års frånvaro. Återkomsten till Gamla Ullevi innebär att vi återgår till ett mer välbekant upplägg:

  • Kommandobryggan, Bebbens Hylla, Legendarläktaren och Familjeläktaren återgår till ursprungsläget. Young Fellows återinvigs först 2022.
  • Evenemangsområdet öppnar igen – hoppborgar, foodtrucks och Leo väntar er.

Årskortsinnehavare
Samtliga årskortsinnehavare kommer att få information mejlledes om vad som gäller för just dig. Gemensamt för alla är att du kommer kunna boka samma plats till samtliga matcher vid ett bokningstillfälle. Det kommer att finnas två alternativ för dig som årskorts-/halvårskortsinnehavare 2021.

Förbokad plats
För dig som också hade årskort 2020 kommer din plats att ligga förbokad och du kan bara logga in och bekräfta platsen för att få din årskortsbiljett för resterande matcher.
Observera att följande kriterier var tvungna att uppfyllas för att vi skulle kunna härleda en plats till dig:
– Du måste ha använt exakt samma mejladress vid ditt årskortsköp 2021 som 2020.
– Du måste ha haft exakt samma antal årskort 2021 som 2020.

Separat information skickas ut via mejl.

Boka din plats
För dig som är ny årskortsinnehavare 2021 eller som inte uppfyller kriterierna för förbokad plats gäller liknande förfarande som vid tidigare matcher; du bokar din plats via länk och med bokningskod. Denna gång bokar du dock din plats för hela hösten på en och samma gång.

Separat information skickas ut via mejl.

Flexpott
Du kan även välja att boka en Flexpott om du önskar att boka plats på olika sektioner inför respektive match. Detta är att föredra för dig som t.ex. vill gå med olika vänner varje match eller önskar prova olika sektioner/koncept.

Biljettsläpp
Matchen mot Örebro SK släpps till allmän försäljning på fredag 1 oktober kl. 10.00. Årskortsinnehavare kommer innan dess att få möjlighet till tillköp för vänner, familj och kollegor. Även medlemmar, stödkortsinnehavare och nyhetsprenumeranter får möjlighet till förtur. Separat information kommer att skickas ut om detta.

Vi återkommer med exakt datum för biljettsläpp till övriga matcher inom kort.