Till dig som ska på Örebromatchen

Här har vi samlat information inför ditt besök på Gamla Ullevi.

IFK Göteborg – Örebro SK
Söndag 17 oktober kl. 17.30
Gamla Ullevi

Entréerna öppnar kl. 16.00 och vi uppmanar alla besökare att komma i god tid till arenan. Vi rekommenderar att du påbörjar din inpassering senast 45 minuter innan avspark för att inte riskera att missa inmarschen och ”Snart skiner Poseidon”.

Här hittar du allmän information inför ditt besök.

Köpa biljett
Enklast är att köpa biljett på ifkgoteborg.ebiljett.nu. På matchdagen öppnar biljettkassorna kl. 15.30 på Gamla Ullevi.

Ladda ner IFK Göteborg Live
Missa inte att ladda ner vår app IFK Göteborg Live. Med denna får du tillgång till en hel del funktioner som är kul för dig som befinner dig på matchen. Logga in med samma mejladress som du har köpt din biljett/årskort med, så hittar du biljetten i appen.

Evenemangsområdet
Evenemangsområdet utanför arenan öppnar kl. 15.30. Här kan du hoppa hoppborg, få en ansiktsmålning och träffa dagens matchvärd Nordic Wellness. Jureskogs har utökad uteservering och du kan även passa på att möta våra e-sportspelare i FIFA 2022. Lejonet Leo är självklart också på plats.

Blåvittshopen
Idag öppnar butiken kl. 14.30. Det kommer även att finnas ett försäljningsställe vid Gunnar Grens staty och utanför entré 9 från kl. 15.30.

Marsch från Götaplatsen
Klockan 16.00 avgår en gemensam supportermarsch från Götaplatsen. Vid frågor kontakta vår SLO Christopher Lindahl: christopher.lindahl@ifkgoteborg.se.
Bortasupportrar
Bortasektionen är belägen på sektion A-O. En separat biljettlänk har förmedlats via Örebro SK. Det går även bra att köpa biljett på ifkgoteborg.ebiljett.nu. Om du vill köpa biljett via ankomst till arenan går det endast att betala via swish.

SLO
Två SLO:er finns på plats från IFK Göteborg. Dessa hjälper till och kan svara på frågor. Följ gärna SLO på Twitter: @SLO_IFKGoteborg. Du når även vår SLO på slo@ifkgoteborg.se.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss på biljetter@ifkgoteborg.se.

Vi ses på Gamla Ullevi