Storseger mot Donsö

Förra veckan vann vi med rekordsiffrorna 23–0 mot Jonsered. På fredagskvällen var det dags för ytterligare en målrik tillställning när Donsö besegrades på bortaplan.

Efter 90 minuter fastslogs slutresultatet till hela 2–10 på Donsövallen. Vi gick ut starkt direkt från start och fick snabbt kontroll på matchen med mycket bollinnehav och högt tempo.

– Vi har kontroll på passningsspelet och vi dominerar alla ytor. Vi gör exakt det vi tränat på den senaste tiden och vi följer vår spelplan. Vi gör vår bästa halvlek någonsin! säger tränaren Cristian Loayza.

I andra halvlek förändras matchbilden stundtals när hemmalaget växlar upp.

– Donsö är ett bra lag. De försöker forcera och komma högt, det är en väntad utveckling av matchen. De trycker på men orkar inte hela vägen och vi kan ta tillbaka kontrollen. Vi kombinerar bra och hela laget håller en jämn kvalitet matchen igenom, säger en mycket nöjd Cristian Loayza.

Tabellen haltar men tack vare kvällens målrika resultat går vi om Donsö och seglar upp på en tredjeplats. Nästa match spelas 16 september. Då tar vi emot Hisingsbacka på hemmaplan.