Tredje raka vinsten

Det blev ytterligare tre poäng på kontot när Hisingsbacka FC gästade Prioritet Serneke Arena under onsdagskvällen.

Hemmamötet slutade 4–2. Det är lagets tredje raka seger. Vinstsviten fortsätter men till skillnad från de två senaste matcherna satt kvällens seger långt inne.

– Vi har svårt att komma igång idag. Energinivån är inte riktigt på topp. Vi lyckas hålla en bra lägstanivå och det är det som gör att vi ändå klarar oss i matchen, säger tränaren Cristian Loayza.

Gästerna spelar fysiskt och kompakt och vi har till en början svårt att ta oss igenom deras låga försvar. En bit in i första halvlek höjer vi tempot och tröttar ut Hisingslaget. Målen kommer och vi går till halvtidsvila med en 3-2-ledning.

I andra halvlek slår vi fler crossbollar och hittar nya löpvägar. Det genererar många fina lägen, som vi dock har svårt att få utdelning för. Men till slut lyckas vi ändå få in ett sista mål och fastställa slutresultatet 4–2.

– Hisingsbackas målvakt gör en otroligt bra match med många fina räddningar. Vi är väldigt nöja med att vi hela tiden fortsätter skapa målchanser och att vi kommer till avslut i många olika lägen. Spelet sitter, säger Cristian Loayza.