Medlemskort 2018 1600 px

Bli medlem i IFK Göteborg

Bli medlem i Sveriges finaste förening. Idag (5/1) är sista dagen att teckna medlemskap för att ha rösträtt på årsmötet 5 mars.

Vi ska tillbaka till toppen.
Vi ska vara de bästa kamrater även framöver.
Tillsammans med dig som medlem förblir vi stora, starka och stolta.
Tillsammans med dig som medlem är vi IFK Göteborg.
Välkommen att bli en av oss 2018.

Medlemskap för 2018 förnyas samt tecknas på följande sätt:

Via webben

Det allra enklaste är att förnya samt teckna ditt medlemskap via webben. Fyll i webbformuläret här och följ därefter betalningsanvisningarna.

Via inbetalningskort

Med ditt inbetalningskort (inbetalningskortet kommer med sista numret av medlemsmagasinet i början av december).

I Blåvittshopen

Blåvittshopen på Gamla Ullevi har öppet vardagar kl. 10.00–18.00 samt lördagar kl. 11.00–15.00.

Notera att föreningens nya stadgar kräver att medlemsavgiften är betald två månader före årsmötet, det vill säga 5 januari, för att ha rösträtt på årsmötet 5 mars 2018. Medlem som betalt senare har endast yttrande- och förslagsrätt. Läs stadgarna här.

Medlemspaket

I januari månad börjar vi posta medlemspaket till alla medlemmar som betalt medlemsavgift för 2018. Medlemspaketet innehåller ditt medlemskort, ett brev från föreningen samt en länk till en årskrönika om säsongen 2017.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta IFK Göteborgs kansli på mejl: medlem@ifkgoteborg.se eller telefon: 031-703 73 00.

Observera att medlemskapet gäller för IFK Göteborg Fotboll. För medlemskap i övriga sektionsföreningar, vänligen kontakta önskad förening.