Kamratgårdsdagen 2021

Det finns få traditioner som är så gemytliga som Kamratgårdsdagen. Lördag 18 september kl. 11.00–14.00 är det äntligen dags igen.

Skriv in datumet i kalendern så att du inte missar en dag fylld med aktiviteter.

Vi kommer, med anledning av Covid-19, anpassa dagen och aktiviteterna för att minska risken för smittspridning och samtidigt värna om tryggheten för både besökare och personal. Det kommer exempelvis inte vara någon rundvandring inne på Kamratgården eller autografskrivningar på plats. Om du har symptom, vänligen stanna hemma.

Under dagen kommer du bland annat kunna kika in i spelarbuss och polisbil, träffa IFK Göteborgs Esportlag och spela FIFA – men också lyssna på intervjuer med spelare, ledare och personal från IFK Göteborg.

Det kommer bjudas på fika, ansiktsmålning och tävlingar. För den hungrige kommer Oves gatukök finnas på plats med sin foodtruck.

Blåvittshopen och några av våra partners finns också på plats, bland annat Atea som du kan lämna in din uttjänta it-utrustning till. Då bidrar du både till en bättre miljö och stöttar samtidigt till IFK i Samhället.

Vid frågor, kontakta IFK Göteborg på info@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.