Info kring matchförberedande träningar

Dags för tävlingsstart. Tre uppgifter i svenska cupen väntar – då säger tränare Poya Asbaghi:
– De två sista träningarna inför respektive match vill vi den inledande timmen ha stängda träningar, sedan är både supportrar och media välkomna i vanlig ordning.

Årets första tävlingsmatch närmar sig. Lördag 17 februari, 16.00, är det avspark mot Varbergs BoIS från superettan. Svenska cupen sparkar igång på Bravida Arena. Kommande helger väntar Öster hemma och Sirius borta.
Och ett annat upplägg i samband med de två sista träningarna inför avspark.

– För att kunna arbeta så optimalt som möjligt med våra matchförberedelser stänger vi träningarna första timmen. Jag säger inte att det med automatik kommer att innebära att vi vinner nästkommande match. Men om möjligheten ökar med så lite som en promille vill vi ta vara på den och i möjligaste mån eliminera risken att vår motståndarna skaffar sig någon som helst fördel, hur liten den än är, säger Poya Asbaghi och fortsätter:

– Jag verkligen älskar det engagemang våra supportrar visar. Exempelvis var det ett gäng som åkte hela vägen till lägret i Spanien för att stötta oss under hela veckan. Likaså är det av största vikt att ha ett gott förhållande till media, vilket är min uppfattning att vi har. Jag hoppas alla förstår och respekterar vårt ställningstagande i vår ambition att alltid vinna. Däremot är alla som önskar naturligtvis välkomna att följa den avslutande delen. Likaså finns vi i vanlig ordning tillgängliga för media efter träningarna.