John Scott’s på Gamla Ullevi

Il Professore har blivit John Scotts's. Med samma goda känsla för fotboll. Men också för exempelvis afterwork med kollegorna, en lunch eller varför inte lite avkopplande barhäng som närboende.

I ett samarbete mellan Kopparbergs bryggeri AB och Rasta Group har nu Il Professore på Gamla Ullevi blivit John Scott´s.

Under hela maj innebär det bland annat ett öppningserbjudande riktat till alla IFK Göteborgs årskortsinnehavare och medlemmar, som får 20 procents rabatt på notan (gäller ej lunch). Fortsatt i sommar erbjuds samma gäster tio procent på mat och dryck (gäller ej lunch).

Den nya puben, belägen vägg i vägg med Blåvittshopen, kommer att ha öppet onsdag-fredag från 16 och lördagar från 12.00. Matchdagar är det alltid öppet två timmar före avspark. Vidare serveras lunch måndag-fredag.

Ambitionen är givetvis att skapa en god atmosfär kring fotbollsevenemang och andra stora sporthändelser, oavsett om det sker på Gamla Ullevi eller via live-TV i en annan del av världen. Dessutom vill John Scott´s också bli ett alternativ för närboende, de som har sin arbetsplats i omgivningen, om man önskar njuta av något gott i solen och på den planerade uteserveringen eller vill anordna en konferens i arenamiljö.

Mer information hittar du här (allmänt John Scott´s) och här (John Scott´s Gamla Ullevi).