Årskort 2020

Den allsvenska säsongen 2019 är över och vi blickar framåt. Imorgon startar vi förnyelsen av årskort inför 2020.

Doften av blött gräs. Stolpe ut. Ribba in. Kärlek. Du får allt som är fotboll när du löser ett årskort från IFK Göteborg. Imorgon förmiddag kommer alla årskortsinnehavare 2019 att få ett mejl med förnyelseinformation som rör sitt eller sina årskort.

Ny biljettleverantör
Från och med nästa säsong kommer vi att ha en ny biljettleverantör – AXS. Det innebär att även IFK Göteborg går över till att nyttja den gemensamma leverantör som ryms inom ramen för Elitfotbolls IT-system (EFIT), som drivs av alla klubbar inom SEF.

Mer information om nytt tillvägagångssätt samt inloggningsuppgifter kommer i förnyelsemejlet imorgon.

Arenaförändringar
Förra året genomfördes en rad olika arenaförändringar. Inför säsongen 2020 vill vi låta dessa förändringar etablera sig och det kommer därför inte att genomföras några förändringar kring koncept, placeringar på läktaren eller liknande.

Snabbhetspremier
Vi vill premiera dig som förnyar tidigt under förnyelseperioden. Förra årets mycket uppskattade snabbhetspremier finns kvar även inför denna säsong, men det gäller att förnya innan 30 november för att få tillgång till de tio unika aktiviteterna och gåvorna. Om du förnyar efter det datumet, men innan 31 december, får du två fribiljetter för säsongen 2020, så att du kan bjuda med dig vänner och familj till Gamla Ullevi.

Earlybird-erbjudande på Kommandobryggan och Bebbens Hylla
Vi vill ha ännu fler årskortsinnehavare på våra sjungande sektioner och därmed säkerställa att den magiska atmosfär vi har på Gamla Ullevi utvecklas ytterligare. Därför erbjuder vi även i år ett earlybird-erbjudande på 200 kronors rabatt på Kommandobryggan och Bebbens Hylla om man köper sitt årskort innan 31 december.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.