Evenemangsinfo

Vid de två kommande hemmamatcherna kommer evenemangsområdet att bjuda på något utöver det vanliga – Skilltwins, hoppborgar och tävlingar. Det vill du inte missa!

IK Sirius
Lördagskvällen firas bäst på Gamla Ullevi. Vi startar lördagsfesten redan kl. 16.00, då vårt evenemangsområde öppnar. Stena Line finns på plats med roliga aktiviteter och maskoten Happy som byter båtlivet mot fotbollsplanen bara för denna dag. Hoppborgar, gigantisk rutschkana och uppblåsbart lekland tillsammans med ansiktsmålning och gnuggistatueringar till alla erbjuds ute på evenemangsområdet. Testa dina kunskaper och utmana kompisarna på FIFA, passa på att äta en hamburgare hos foodtrucken ”The Hatch”, busa med Lejonet Leo eller besök Blåvittshopen som har allt för den blåvita supportern.

Köp dina biljetter här.

BK Häcken
Denna derbydag kommer evenemangsområdet att gästas av ett tvillingpar som är något över det vanligt – SkillTwins. Testa dina egna skills och förundras av bollgenierna med över 2,4 miljoner följare på Youtube. Som alltid finns det även hoppborgar, lekland, ansiktsmålningar och gnuggistatueringar på området. Foodtrucken ”The Hatch” säljer smarriga hamburgare, Lejonet Leo är på allra bästa derbyhumör och Blåvittshopen har allt för den blåvita supportern.

Köp dina biljetter här.