Matchtröja 2018 dummy tröja

Gällande IFK:s spelare som varit frihetsberövad

Under lördagen blev en av spelarna i IFK Göteborg intagen för förhör av polisen. Spelaren är numera släppt i väntan på vidare utredning och klubben vill därför informera om följande:

I samråd med spelaren och spelarens familj har vi gemensamt kommit överens om att det bästa för alla parter är att han stannar hemma och inte deltar i varken den dagliga träningen eller annan typ av verksamhet såsom exempelvis det kommande träningslägret för tillfället.

Detta är givetvis en jobbig situation för alla parter och som spelarens arbetsgivare ser vi gärna att han nu landar i situationen och för dialog med sin juridiska företrädare i syfte att driva processen framåt.

Under de kommande 14 dagarna så får även klubben möjlighet att få bättre inblick i situationen och därefter fatta beslut i hur vi agerar framöver beroende av vad som framkommer av den juridiska processen.

IFK Göteborg kommer inte att spekulera eller kommentera hypotetiska frågeställningar under denna tid utan låta rättsprocessen ha sin gång för att alla inblandade skall få en så rättvis bedömning av situationen som möjligt.