IFK-quiz på Primetime

Nu har du chansen att tillsammans med en vän få följa med IFK Göteborgs A-lag under en matchdag och tillsammans med klubbdirektören Max Markusson kolla på match.

Bevisa för alla att det är just DU som kan mest om IFK Göteborg. Vi värmer upp inför vår allsvenska premiär med att tillsammans med Primetime livesända en helt unik frågesport på temat IFK Göteborg. Vinnaren får möjligheten att tillsammans med en vän tillbringa en matchdag med IFK Göteborgs A-trupp samt att se matchen tillsammans med IFK:s klubbdirektör Max Markusson!

Följande gäller: Ladda ner gratisappen Primetime i din smartphone. När du laddat ner appen och registrerat anmäler du dig via länken.

Frågesporten sänds live söndagen den 31/3 kl. 15.00 och du får en notis i din telefon när spelet startar. Frågorna har tre svarsalternativ och svarar man fel åker man ut. Fram till fråga sju kan man använda livboj för att ta sig in i spelet igen om man svarat fel. Livbojar får man genom att bjuda in vänner.

Den spelaren som klarar sig längst vinner vårt förstapris!

Det ligger även biljetter till hemmapremiären mot Elfsborg den 7/4 kl 15.00 i potten. Tillsammans fyller vi Ullevi!

1:a pris. Du plus en vän får följa med IFK Göteborgs A-trupp under en matchdag och se matchen tillsammans med IFK:s klubbdirektör.