Kom i tid imorgon

Vid hemmapremiären var köerna utanför arenan väldigt långa innan avspark. Vi ber dig att komma i god tid till Ullevi imorgon.

Hemmapremiären startades tio minuter efter utsatt tid och då stod många fortfarande i kö utanför arenan. Vi är inte nöjda med den upplevelse som många av er fick, då ni fick lyssna till tonerna av ”Snart skiner Poseidon” utanför arenan istället för inne på läktaren.

Inför morgondagens match mot Helsingborg har vi vidtagit åtgärder för att undvika att vi hamnar i samma situation som vid hemmapremiären. Vi har, tillsammans med GotEvent och andra aktörer som vi samarbetar med, tagit in fler visitatörer, fler personer som scannar biljetter och sett över kapaciteten på de sektioner vars publik går in via de hårdast ansatta entréerna. Trots dessa åtgärder, så kommer det att bli köer om stora delar av vår publik kommer samtidigt, nära inpå matchstart. Vi ber er därför att komma i god tid till arenan och påbörja er inpassering senast 45 minuter före avspark.

Innan ni går in på arenan finns det massor av roliga saker att hitta på ute på evenemangsområdet, som öppnar kl. 13.00. Läs mer om dem här.

Vi ses imorgon!