Oavgjort i ”Sebbans” comeback

Sebastian Eriksson spelade 45 minuter, Adil Titi kvitterade vackert på straff. U21-derbyt mot Häcken slutade oavgjort (1–1).

Många hade sökt sig till Kamratgårdens hybridgräs för att se derbyt och U21-mötet mot Häcken.
Naturligtvis nyfikna på att se comebackande Sebastian Eriksson, som visade sedvanlig tåga och löpvillighet. ”Sebban” spelade förutbestämda 45 minuter.
Tränare Hjalmar Jonsson:
– Kul att se honom på plan igen. Han var sig lik i många avseenden. Het och bestämd sådär. Sedan behöver han lite tid på sig efter sin långa bortavaro.
Gästerna tog ledningen före paus. En bit in i andra halvlek kvitterade Adil Titi genom att smälla upp en straff i målvaktens högra kryss sedan Edvin Dahlqvist kapats i boxen. Målet innebar 1–1, ett rättvist resultat bland hagelskurarna som drog ned över Delsjöterrängen.