På torsdag börjar vår superweekend – här är allt du behöver veta

Två toppmatcher under loppet av fem dagar på Gamla Ullevi. Är du redo för en riktig blåvit superweekend?

Torsdag – Hemmapremiär
Vi rivstartar torsdagen den 16 maj med den riktiga hemmapremiären mot Malmö FF. Allt pekar på en slutsåld arena och vill du se matchen på plats är det dags att agera nu. Köp dina biljetter här.

Fredags-AW på Olivedal
Utöver matcherna tycker vi också att du ska boka in fredagen i kalendern. Då bjuder vi och vår partner restaurang Olivedal in till en fredagsquiz med fotbollstema. Hampus Jaksch är quizmaster och det ligger många fina blåvita priser i potten. Vem vet, kanske en eller annan välkänd profil från den blåvita familjen dyker upp och deltar i AW:n?

Restaurangen öppnar kl. 15.00.
Quizet startar kl. 18.00.

Boka ditt bord här.

På lördag varvar vi Göteborg
På lördag går den fyrtionde upplagan av Göteborgsvarvet av stapeln. Självklart ska vi göra vårt bästa för att färga även denna dag blåvit.

Spring för Blåvitt
För dig som vill springa Varvet för Blåvitt, läs mer här.
Det har även startats ett supporterinitiativ för alla blåvita supportrar som ska kriga sig igenom Varvet. Gå gärna med i gruppen och läs mer här.

Erbjudande från Blåvittshopen
Genomför du världens största halvmara i en matchtröja, som visar färg och vilket som är stadens lag, kommer du garanterat att få ett antal extra hejarop och applåder på din väg från start till mål.
Vi erbjuder nu alla som ska springa namn och nummer på köpet vid köp av en ny matchtröja. Erbjudandet gäller i butik och e-handel fram till och med den 18/5 vid uppvisande av startbevis. Vid köp på blavittshopen.se ska även rabattkoden VARVET19 uppges innan köpet slutförs.

Måndag – Hammarby IF
Vi avslutar vår superhelg med en annan toppmatch, denna gång mot Hammarby Fotboll. Matchen kommer att spelas på en kokande arena, fylld av blåvita supportrar. Se till att vara på plats och stötta laget till tre poäng. Köp dina biljetter här.