Tack Daftö Resort

Sång, dans och massor av bus. Vi vill tacka matchvärd Daftö Resort för besöket. Inramningen vid matchen mot Helsingborg var fantastisk. Mål, seger, sol och ett gäng pirater som bjöd på en härlig show.

Daftö Resort inledde dagen med att showa på evenemangsområdet utanför arenan. De besökte våra partners i restaurangen och hälsade på speaker-Mikael på innerplan. Efter att ha härjat med barnen runtom på arenan under matchen fick man kröna dagen med att utse matchens lirare, där Alhassan Yusuf fick motta det fina priset vilket var en stugnatt på Daftö Resort för fyra personer med inträde till nöjesparken Daftöland.

– Vilken dag det blev! Vi blev helt upprymda av glädjen från familjefesten på Ullevi och är väldigt glada för att vi fick vara en del av den. Matchen var första aktiviteten i vårt samarbete med IFK Göteborg och vi ser fram emot kommande. Inte minst att vi får välkomna truppen upp till Strömstad för träningsläger där vi ska göra vårt yttersta för att skapa bra förutsättningar till uppladdningen inför den fortsatta fotbollssäsongen, säger Emma Hermansson från Daftö Resort.

IFK Göteborg är väldigt tacksamma för att Daftö Resort är partner till föreningen och ville vara på plats och förgylla vår matchdag.

Erbjudande till årskortsinnehavare
Visa upp ditt årskort i Daftölands entré och gå in två personer till priset av en. Gäller vecka 25 och 26.