170507 IFK Göteborgs Tobias Hysen vinkar vid lineup under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och Kalmar den 7 maj 2017 i Göteborg. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN / kod CS / 57999_121

Sista dag att förhandsbeställa Tobbes bok

SM-guld. Cup-guld. 380 matcher i den blåvita tröjan och spel i såväl landslag som utländska proffsligor. I slutet av september kommer boken om Tobbes liv och karriär.

När Dagens Nyheter rankade 2000-talets bästa spelare i Allsvenskan kom han på plats nummer 2. Ändå är det människan och kamraten Tobias Hysén som har gjort tydligast avtryck i svensk elitfotboll. Tobbes personlighet och karaktär har gjort att hans namn uttalas med respekt, även utanför den blåvita sfären. Nu väljer han att berätta historien om det som skulle bli hans liv och karriär. Om uppväxten på Hisingen och vardagen som fotbollsproffs med alla dess höga toppar och djupa dalar. Persongalleriet är fullt av allsvenska profiler och flera från Tobbes innersta krets bidrar med egna minnen.

Boken, som är cirka 200 sidor lång, ges ut av Idrottsförlaget och marknadsförs i samarbete med och till förmån för IFK Göteborg.

Fram till kl 14 idag kan du förbeställa boken på blavittshopen.se. Tisdagen den 1 oktober signerar Tobbe alla exemplar för dig som väljer att köpa ditt exemplar i Blåvittshopen just den dagen.

Boken finns tillgänglig i butiken från 27 september för alla som inte bokat förhandsbeställning.