Truppen mot Falkenberg

Uppemot 300 söndagspigga änglar fanns på plats för att nyfiket kolla in två nyförvärv och uppladdningen inför måndagens match mot Falkenberg.
– Jag blev varm i hela kroppen, säger Tobias Sana.

Tobias Sana kom ut till hybridmattan i sällskap med Sebastian Ohlsson. Hosam Aiesh gick bredvid Sebastian Eriksson.
Nyförvärven var på plats och gjorde sin första träning med IFK Göteborg modell 2019.
– Fantastisk inramning. Jag hörde att det skulle vara öppen träning och tänkte då jag vaknade i morse att det kanske kommer några få, med tanke på vilket väder det var. Så ser jag det här, säger Hosam och tittar beundrande mot alla som kommit för att visa sitt stöd.
Även Tobias var berörd av sin comeback på Kamratgården.
– Jag blev varm i hela kroppen bara av att vara här. Att ta på mig träningskläderna, att springa ut på planen, att se alla supportrar.
Efter träningen väntade GP (Linus Petersson) och GT (Stefan Nilsson) för att höra hur Aiesh och Sana såg på att vara tillbaka i Göteborg. 
Båda kommer dessutom att finnas med då Falkenberg kommer på besök till Gamla Ullevi måndag 12 augusti, med avspark 19.00.
Tränare Poya Asbaghi:
– Utan att avslöja hela elvan kan jag meddela att två spelare från akademin gör sina allsvenska startdebuter och att två nyförvärv finns med i truppen. Det är således en bra kväll att tillbringa på Gamla Ullevi, utöver att se sitt favoritlag.
Både Hosam Aiesh och Tobias Sana är med andra ord med i den trupp som tagits ut. Det är också Lasse Vibe, som vi välkomnar tillbaka efter sin lårskada. Precis som Victor Wernersson, avstängd mot Örebro senast.
Hosam Aiesh kommer att spela i nummer 8 och Tobias Sana i nummer 89.
Truppen:
Giannis Anestis, Tom Amos, Rasmus Wikström, Emil Holm, Adil Titi, August Erlingmark, Victor Wernersson, Sebastian Ohlsson, Sebastian Eriksson, Alhassan Yusuf, Hosam Aiesh, Tobias Sana, Noah Alexandersson, Giorgi Kharaishvili, Lasse Vibe, Amin Affane, Sargon Abraham, Robin Söder. 
Avstängda med tre gula kort är André Calisir, Kristopher Da Graca och Nzuzi Toko.
På skade/rehablistan finns Patrik Karlsson-Lagemyr.