Truppen mot Kalmar

Kalmar FF på besök. Mot ett IFK som är uppe i nio förlustfria matcher. Med Tobias Sana, som gör sin 100:e a-lagskamp i den blåvita tröjan.
– Med tanke på hur det ser ut på våra träningar förstår jag att vi är svårslagna, säger sommarförvärvet.

Han kom till IFK Göteborg 2009. Tio år senare och efter utflykter till Ajax, Malmö FF och danska ÅGF, är han tillbaka på Kamratgården.

Vid speltid mot Kalmar FF firar Tobias Sana 100 matcher i Blåvitt.
– Vi möter ett lag som man alltid vet vad som väntar. Är Rasmus Elm hel och frisk och med är det en klasspelare vi ställs mot. Även om resultaten den här säsongen inte varit som de önskat, är Kalmar alltid svårslagna.

Precis som hemmalaget är.
– Det är verkligen något som även känns på träning. Ingen vill förlora, oavsett övning. I matcherna försöker vi sedan pressa, pressa, mala, mala. Det är jobbigt att möta oss, säger Tobias efter söndagens soldränkta pass och inför måndagskvällens uppgift på Gamla Ullevi

Truppen:

Giannis Anestis, Tom Amos, Samuel Ohlsson, Sebastian Ohlsson, André Calisir, Kristopher Da Graca, Victor Wernersson, Emil Holm, Adil Titi, Sebastian Eriksson, August Erlingmark, Nzuzi Toko, Hosam Aiesh, Lasse Vibe, Robin Söder, Tobias Sana, Giorgi Kharaishvili, Sargon Abraham.

Avstängd: Alhassan Yusuf.

En blåvit svit:

Östersund (borta) 1–1.
GIF Sundsvall (hemma) 2–1.
Falkenberg (borta) 1–1.
AFC (hemma) 1–0.
Norrköping (hemma) 0–0.
Örebro (borta) 2–2.
Falkenberg (hemma) 1–1.
Helsingborg (borta) 2–1.
Astrio (borta) 4–0.