Truppen mot Norrköping

Två månaders bortavaro – nu är IFK Göteborgs ordinarie kapten äntligen tillbaka.
– Det är hemskt att sitta på läktaren. Skönt att vara med igen, säger Sebastian Ohlsson efter lördagens träning på soldränkta Kamratgården.

Det var i vårens sista match det högg till i baksida lår. Sebastian Ohlsson tvingades lämna planen på Gamla Ullevi och matchen mot Örebro med en bristning i baksida lår. Förhoppningen var då att finnas med lagom till uppstarten efter det månadslånga uppehållet.
Det tog längre tid än så.
– Jag fick något bakslag i rehabiliteringen. Nu är det dock bra, bortsett från lite stelhet att jobba bort framöver, säger ”Sebban” inför sin comeback i truppen.
Som blir på hemmaplan och mot IFK Norrköping.
Tränare Poya Asbaghi:
– Ett topplag, även om det kanske inte fungerat så bra i seriespelet som de hade hoppats. De har dock oerhört skickliga spelare på varje position och vi måste göra en prestation på absoluta maxnivå för att vinna matchen. Med tanke på hur det sett ut på träningarna  i veckan och det go som finns i truppen är det något vi absolut ska kunna lösa.
I truppen kommer Sebastian Ohlsson in och ersätter Victor Olofsson.
Lasse Vibe jobbar stenhårt med sin rehab, men är inte redo för spel ännu.
– Som det ser ut nu går han i fotbollsrelaterad träning nästa vecka, säger fysioterapeut Calle Persson.
Truppen:
Giannis Anestis, Tom Amos, André Calisir, Kristopher Da Graca, Rasmus Wikström, Victor Wernersson, Sebastian Ohlsson, Nzuzi Toko, Amin Affane, August Erlingmark, Alhassan Yusuf, Sebastian Eriksson, Giorgi Kharaishvili, Robin Söder, Emil Holm, Adil Titi, Sargon Abraham, Noah Alexandersson.