Eleda Group ny blåvit partner

Lagom till den allsvenska starten har vi tecknat ett avtal med Eleda Group.
– Samarbetet med IFK Göteborg förstärker vår möjlighet att vara en positiv kraft i samhället, säger Ingemar Queckfeldt på Eleda Group.

Trots tuffa tider. Här kommer en positiv nyhet. IFK Göteborg lockar till sig nya partners. Senast att krita på är Eleda Group. Vår nya partner kliver in som en del av Kamratskapet.

Eleda Group erbjuder anläggnings-, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur via fem regionbolag, alla med lokalt ledande positioner. Koncernens utbud, som i sin tur är indelat i tre tjänsteområden Anläggning, Ledningsinfrastruktur samt Maskin och transport, är både brett samt specialiserat och sträcker sig från hela entreprenader och projekt till mindre uppdrag. Genom en stark lokal närvaro, ett brett erbjudande och ett hållbarhetsfokus skapar Eleda långsiktiga relationer med både kunder och samarbetspartners.

– Föreningslivet är en viktig spelare i vårt hållbara samhälle. Tillsammans med IFK Göteborg vill vi bidra till flickor och pojkars föreningsresa som skapar trygghet, utveckling och glädje. God hälsa, jämställdhet, byggandet av hållbara städer och partnerskap är viktiga mål för oss och samarbetet med IFK Göteborg förstärker vår möjlighet att vara en positiv kraft i samhället. Vi ser fram emot en gemensam resa framåt, säger Ingemar Queckfeldt, Head of Sponsorship hos Eleda Group.

Eleda arbetar aktivt för att ständigt utveckla sin verksamhet med fokus påFN:s globala mål för hållbar utveckling.

– Eleda är ett spännande företag, som har gjort en imponerande resa de senaste åren. Det är ett företag som har tydliga värderingar. Det är positivt att vi även i dessa utmanande tider attraherar partners, och att just Eleda gärna vill vara med oss på vår resa framåt – och uppåt, säger Fredrik Wallin, försäljningschef hos IFK Göteborg.

Läs mer om Eleda Group.

 Klicka här för att läsa mera om IFK Göteborgs partnererbjudanden.