Ett litet tack

Många blåvita har de senaste dagarna fått brev från oss.
Den silvriga pinen är ett litet tack till dig som har valt att stå kvar.

I tuffa tider prövas kärleken. Och det råder ingen tvekan om att kärleken från våra supportrar är stor. Vi vet att det för många är ett svårt beslut att stå kvar eftersom vi alla drabbas när samhället tvingas till drastiska åtgärder.

Ni är nu över 2 000 änglar som har valt att stå kvar vid era årskort och alltså inte kräva någon ersättning tillbaka från klubben.

De små kuverten är ett första litet tack, som har börjat nå alla tänkbara hörn av Sverige och även utanför vårt lands gränser.

Vi får en del frågor om detta och de kommer att skickas ut löpande. Vi kommer också att gå ut med mer information om andra saker vi gör för att tacka alla er som väljer att stå kvar. För er som av olika anledningar inte har möjlighet att stå kvar kommer det information inom kort om hur ni går tillväga för att ansöka om ersättning.

Har du ännu inte valt att stå kvar? Klicka här för att göra ditt val.

Om du vill ansöka om återbetalning kommer vi under september månad att återkomma med information om hur du går tillväga. Återbetalning sker efter att den allsvenska säsongen är färdigspelad.