Så ser du EL-matchen

Torsdagens Europa League-match mot FC Köpenhamn sänds exklusivt på SportExpressen Play (sportexpressenplay.se), som har förvärvat rättigheten av IFK Göteborg. Så här gör du för att se matchen.

Det blir uppsnack i en timme, från klockan 17.00, och sedan är det matchstart 18.00.

Det kommer att vara ett stort intresse för att se matchen. För att du ska få rätt upplevelse:

– Gör ditt köp i god tid.
– Gå in och starta sändningen, som börjar 17.00, i god tid före avspark.

Så här gör du för att se matchen:

Gå in på matchen på SportExpressen Play här.

Välj betalsätt:

1) Du köper matchen som styckematch (PPV), då trycker du på “Köp separat för 139 SEK”.

2) Du köper ett abonnemang på SportExpressen Play, det kostar 299 kronor, då ingår allt vi sänder, bland annat SSL i innebandy, Elitettan och Ettan. Ingen uppsägningstid. Då trycker du på “Starta ditt abonnemang”.

Skapa ett konto på SportExpressen Play och logga in. Därefter gör du betaltransaktionen. Köper du PPV så kan du betala med Swish eller kreditkort. För abonnemang så är det kreditkort som gäller.

Matchen kommenteras av Tobias Hysén och Marcus Bühlund. Tobbe kommer också att medverka i studion före matchen tillsammans med programledare Philip Gadd och GT:s Markus Wulcan.

Du som valde att stå kvar senast 10/9 ska ha fått ett mejl i tisdags som handlar om hur du kan se Europa League-kvalet. Om du inte har fått nyhetsbrevet fastän du valde att stå kvar – kolla först skräpkorgen. Mejla annars kontakt@staylive.se, som sköter tekniken.