Sebban är hemma igen!

Det blev ett halvår ifrån varandra. ­­
Nu är Sebastian Eriksson tillbaka där han hör hemma.
– Det är skönt att allt är klart, säger han.

Sebastian lämnade för spel i italienska Serie A-klubben Genoa i vintras. Nu är han tillbaka för återkomst i blått och vitt.
– Kamratgården är hemma för mig. Blåvitt är som en familj och det är här jag vill vara. Jag känner en stor trygghet här. Samtidigt har det hänt mycket under det här halvåret. Det är spännande att komma tillbaka och målet är att hjälpa laget att börja klättra i tabellen, säger Sebastian.

Kontraktet med oss är på två och ett halvt år.

– Det känns väldigt bra att få tillbaka Sebastian till oss. Han har ju varit här och tränat med oss den senaste tiden. När vi satte oss ner och började prata framtid var det uppenbart att det är en framtid vi vill ha tillsammans. Han har precis den attityd vi vill ha, säger sportchef Kennet Andersson.

Vår tränare Poya Asbaghi om att få tillbaka Sebastian i laget igen:
– Det är uppenbart för alla vad Sebastian tillför till vårt lag. Han har energin, viljan och vinnarmentaliteten som kommer att stärka gruppen. Han tillför en bredd och spets som kommer att ge oss många fler alternativ ute på planen. Jag ser fram emot att ha honom hos oss på riktigt igen.