Detta händer på tisdag

Tillsammans med Insamlingsstiftelsen

Matchen närmar sig.
Den vi gör för och tillsammans med Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus.
Redan nu har över 16 000 personer säkrat sin plats
 gör det du också!

På tisdag 21 maj klockan 19.00 möter vi Mjällby AIF på Gamla Ullevi. Då går vi hand i hand med Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus för att sprida glädje och stödja barn i sjukhusmiljö. Den speciella matchen mot Mjällby AIF blir ett unikt tillfälle att fördjupa vårt samarbete. Vi hyllar Insamlingsstiftelsens viktiga arbete med insamlingar och en unik matchtröja. På plats finns flera hundra familjer från barnsjukhuset som kommer att få uppleva den magiska stämningen på Gamla Ullevi från första parkett.

Läs mer om allt som händer på matchen nedan…

…och säkra din biljett redan nu!

Psst! I samband med ditt biljettköp kan du även bidra till Insamlingsstiftelsens viktiga arbete.


Här kan du läsa allt om vad som kommer hända på matchen

 

Unikt matchställ
På tisdag spelar vi i årets viktigaste matchställ. En unik tröja, där Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus står i fokus.
Våra ordinarie partners som normalt sett har sina logotyper på våra matchdräkter har till denna match valt att lämna all plats till Insamlingsstiftelsen. Läs mer här.

Swishlotteri
Vill du ha chansen att vinna de matchanvända ställen, årskort för 2025 och och unika blåvita upplevelser?
Delta då i vårt swishlotteri. Allt överskott från lotteriet går direkt till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus. Läs mer här.

Bidra vid ditt biljettköp
Vid ditt biljettköp kan du välja att ge ett bidrag till Insamlingsstiftelsen. Om du redan köpt din biljett eller har årskort – delta i swishlotteriet eller stöd vår insamling till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus via Swish 123 401 53 27.

Evenemangsområdet
På evenemangsområdet kommer Insamlingsstiftelsen att ha ett tält där du kan få ansiktsmålning och information om deras viktiga arbete. På plats finns även deras maskot Plåster som, tillsammans med Lejonet Leo, är redo att busa med alla barn på plats.

Halvtidsaktivitet
I halvtid kommer Insamlingsstiftelsens verksamhetsansvarig tillsammans med Neon Adriansson, som har en speciell plats i många blåvita hjärtan, att intervjuas från innerplan. Man kommer bland annat att arrangera en swishmob, där vi hoppas samla in massor av pengar till förmån för Insamlingsstiftelsen.

Merchandise
I Blåvittshopen kan du köpa replicor av den unika matchtröjan och även specialdesignad merchandise – t-shirt, tygpåse och halsduk.
100 kronor per matchtröja och 50 kronor per produkt går direkt till Insamlingsstiftelsen.

Bidra till insamlingen
Du kan även stödja vår insamling till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus via Swish 123 401 53 27 eller genom att ge ett bidrag i samband med ditt biljettköp till matchen.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss gärna på info@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.