Ny blåvit bil lanseras

I samarbete med Volkswagen släpps nu T-Roc R IFK Göteborg Edition. Och den kommer fullpackad med blåvita detaljer.

Nya T-Roc R IFK Göteborg Edition är förmodligen den mest blåvita bil du kan äga. Här finns allt från blåvita exteriöra dekaler till interiör panel i de rätta färgerna.

– Vi värderar vårt samarbete med IFK Göteborg mycket högt. Vi är därför väldigt glada över att presentera en IFK Göteborg Edition på T-Roc R, som är en av våra häftigaste modeller. Det är en bil som är sportig från början till slut, något som passar helrätt i detta samarbete, säger Daniel Jörnliden, Märkesschef hos Volkswagen Göteborg.

Utöver själva bilen ingår ett exklusivt kit fullpackat med blåvita grejer. Eller vad sägs om en signerad replicaboll från Select, väska med IFK-tryck, list för nummerplåt, skattemärke, take away-mugg, P-skiva, vår klassiska halsduk och matchtröja med nummer och namn?

­– En ny Volkswagen IFK Göteborg Edition är ytterligare ett led i vårt fleråriga och långsiktiga partnersamarbete. Att i utmanande tider ha partners likt Volkswagen som står bakom oss betyder mycket för klubben och det skapar även nya möjligheter och vägar framåt, säger Fredrik Wallin, Försäljningschef Företag/partners hos IFK Göteborg.

Bilen finns att kika på hos Din Bil Grafiska vägen.

Läs mer om T-Roc R här.

Volkswagen T-Roc R IFK Göteborg Edition