Nytt kontrakt säkrat

Nu står det klart att Elkontakt, del av Instalco, förlänger sitt huvudpartneravtal med IFK Göteborg i ytterligare minst två år.

Elkontakt har varit partner till IFK Göteborg i drygt tio år. Bolaget, med huvudkontor i Borås, grundades 1999 av Rickard Ärlig, som är högst drivande i företaget som vd. Elkontakt ingår sedan tre år tillbaka i koncernen Instalco. Deras främsta inriktning är elinstallationer vid nybyggnation av lager, logistikhallar samt lägenheter. De utför i stort sett allt inom el, tele och data från norr till söder i Sverige.

Elkontakt bidrar ständigt till att skapa bättre förutsättningar för IFK Göteborg. När Kamratgården byggdes under 2011 ansvarade man för all el och de har också varit med och finansierat vår hybridplan.

– Som jag sagt tidigare så gäller det att bidra i alla lägen. Livet går upp och ner, såväl i företags- som idrottsvärlden men långsiktighet brukar löna sig, säger Rickard Ärlig, vd och grundare till Elkontakt.

– Vi är mycket glada och stolta över att Elkontakt väljer att återigen förlänga med oss. Det är ett gott exempel på den långsiktighet och kontinuitet som vi alltid strävar efter med våra partners. Vi ser fram emot ytterligare minst två år med Elkontakt som huvudpartner, säger Fredrik Wallin, försäljningschef hos IFK Göteborg.

Vill ditt företag bli en del av vårt partnernätverk?
Kontakta oss här så berättar vi gärna mer.