Fameco ny huvudpartner

I takt med spännande tillskott i laget sker det förnyelser och skapas nya samarbeten även på partnersidan.
Vi är väldigt glada efter ett tufft 2020 att kunna presentera Fameco som ny huvudpartner till IFK Göteborg. Med ett avtal som sträcker sig över två år tar Fameco plats på matchtröjan och vi ser gemensamt fram emot ett långt och framgångsrikt partnerskap.

Fameco är en global leverantör av small parts såsom högkvalitativa fästelement, plåt-, och trådkomponenter jämte service och tjänster. Bolaget ingår sedan en tid i den globala koncernen Keller&Kalmbach Group och bland dess större kunder märks ett flertal stora och välkända industrikoncerner.

– Såväl i vår värld som i Blåvitts värld krävs det nya synsätt för att möta nya förväntningar och att vara innovativa i våra samarbeten. Vi ser fram emot att vara en del av den spännande tid som Blåvitt har framför sig och att kunna vara en del av klubbens stora nätverk samt viktiga arbete runt om i vår stad, säger Fredrik Schultz, VD på Fameco.

Fameco historia som blåvit partner sträcker sig fyra år tillbaka i tiden. Först genom ett partnerpaket och sedan ett klubbpartnerskap. Sedan bolaget vid årsskiftet fick nya tyska ägare påbörjades dialogen med IFK Göteborg kring ett större samarbete.

– Det känns extra kul att få in en ny huvudpartner i dessa utmanande tider. Utöver exponering och den relationsskapande varumärkesresan partners kan göra med IFK Göteborg finns det många beröringspunkter mellan vår verksamhet och Famecos sätt att se innovation som ett resultat av samarbeten.

Genom att i större utsträckning aktivera IFK i Samhället, A-lag Dam och vår Akademi som är en självklar och viktig del av vår verksamhet skapar vi också ett större värde för våra partners, vilket Fameco har identifierat, säger Fredrik Wallin, Försäljningschef på IFK Göteborg.

IFK Göteborg önskar Fameco varmt välkomna som huvudpartner.

Är du eller ditt företag intresserade av att vara en del av den blåvita familjen kontakta oss på: foretag@ifkgoteborg.se.