Förlust i U21-premiären

Det blev en 1-3-förlust mot BK Häcken när U21 allsvenskan inleddes under måndagen. IFK Göteborgs mål prickades in av 16-årige junioren Oscar Vilhelmsson.

IFK Göteborg föll i årets första match i U21 allsvenskan. BK Häcken sprang iväg till en 3-0-ledning efter första 45 minuterna på Bravida Arena.

I andra halvlek fick IFK Göteborg en kanonstart när 16-årige anfallaren Oscar Vilhelmsson satte dit reduceringen till 1-3 i den 47:e minuten. Framspelningen stod en annan junior för, nämligen försvararen Hugo Moldin.

IFK Göteborg försökte komma ikapp, men inga fler mål föll i matchen som slutade med en 1-3-förlust.

IFK Göteborg – BK Häcken 1-3 (0-3)
0-1 Gustaf Nilsson (13′)
0-2 Patrik Wålemark (18′)
0-3 Gustaf Nilsson (36′)
1-3 Oscar Vilhelmsson (47′)