Målkalas på Kamratgården

En mållös första halvlek följdes av en "femling" i andra.
Det blev 5–0 mot Öis i U21-derbyt.

En mindre bra prestation ledde till att vi gick till halvtidsvila med en mållös första halvlek.

Andra halvlek inledde vi desto starkare genom att dra igång målskyttet redan i minut 46: 1–0 genom Gustaf Norlin.

Därefter trillade målen in med jämna mellanrum. Elva minuter senare noterades Alfons Nygaard som andra målskytt i matchen, följt av Erik Sorga, Saidu Salisu och Johannes Selvén som petade in ett varsitt mål. Slutresultat: 5–0.

– Vi gör en mindre bra prestation i första halvlek men vi kommer ut bättre i andra. Efter första målet trycker vi på och skapar en hel del lägen. Vi vinner tillbaka bollen snabbt och trycker tillbaka Öis. Vi vinner till slut med 5–0 efter en väl genomförd andra halvlek, säger Hannes Stiller.

Nästa U21-match spelas tisdag 23 augusti mot Jönköping Södra klockan 18.00 på Kamratgårdens hybrid.