Ett ungt Blåvitt föll borta mot Brommapojkarna med 3–0.
– En riktigt sur förlust, säger Hannes Stiller

På Grimsta IP väntade Brommapojkarna i kvartsfinal av U21-Allsvenskan.

Efter en jämn inledning av matchen var det hemmalaget som öppnade målkontot.
En halvdan rensning hamnade rakt i gapet på en BP-spelare som avslutade lågt i Pontus Dahlbergs högra hörn.

Målet satte Brommapojkarna i förarsätet även vad gällde matchbilden och med fem minuter kvar att spela av den första halvleken kom också 2–0.

Den andra halvleken var något jämnare, men vi hade fortsatt svårt att skapa några lägen.

Men dryga 20 minuter kvar att spela utökade sedan hemmalaget till 3–0.
Ett resultat som stod sig matchen ut, och som innebär att Brommapojkarna kniper platsen i semifinalen.

– En riktigt sur förlust mot ett för dagen bättre Brommapojkarna. Tyvärr innebär det för vår del att vi är utslagna och får ta nya tag 2023, säger Hannes Stiller.