Seger på Kamratgården

Tre U21-poäng.

Fjärde omgången av U21Allsvenskan och spel på Kamratgårdens hybridmatta mot Utsiktens BK.
Då blev det seger.

Det var ett bollförande Blåvitt som inledde matchen bäst. Utsikten hade svårt att hänga med i omställningsspelet men de kvalificerade blåvita målchanserna uteblev.

Spelet jämnade ut sig och Utsikten kom in mer och mer i matchen. Ett mål skulle det bli i den första halvleken – och det för gästerna. 0–1 efter ett självmål i matchminut 41.

Andra halvlek inleddes likt den första startade och blåvita mål skulle det bli. Kvitteringsmålet kom i matchminut 62 genom Assolo Mohamed. Alai Ghasem och Anton Kurochkin stod för varsitt mål och fastställde slutresultatet till 3–1.

– Vi gör en bra match och är nöjda. Vi tar tag i matchen från början och trycker tillbaka Utsikten. I paus pratade vi om att fortsätta med det vi gjorde bra i första, tro på oss själva och kriga på. I andra spelar vi bra anfallsfotboll och hotar dem ännu mer. Vi går för segern och till slut får vi in två mål.  Vi är nöjda med både de individuella insatserna och med kollektivet som helhet, säger A-lagets Fred Jähnke, som tillsammans med Lee Baxter och Hjalmar Jonsson ledde laget.


Vår startelva (4-2-3-1)
Elis Bishesari – Oliwer Brodin, Felix Eriksson, Filip Ambroz, Alai Ghasem – Mohib Khalaf, Assolo Mohamed (ut 82 min) – Eman Markovic (75 min), Anton Kurochkin, Lucas Kåhed (85 min) – Johannes Selvén.

Inbytta avbytare: Kevin Larsson Ajayi ( in 75 min), Vilmer Tyrén (82 min) Melwin Berg (85 min).